Συγκλονίζει στο «Μαζί σου» η 60χρονη από τη Δαμασκηνιά που έχασε σύζυγο και πεθερό από τον κορονοϊό

Μαζί σου

Όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου...

Μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Μαζί σου«, η 60χρονη Άννα από την Δαμασκηνιά συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία της. Η άτυχη γυναίκα έχασε τόσο τον αγαπημένο της σύζυγο όσο και τον πεθερό της από της έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας.

«Ήμουν 22 μέρες στο νοσοκομείο στην Πτολεμαϊδα» σημείωσε χαρακτηριστικά η 60χρονη γυναίκα από την Δαμασκηνιά, προσθέτοντας πως «ήταν πάρα πολλές οι μέρες και πέρασαν στο κρεβάτι με αγωνία, με υπομονή, περιμένοντας να γίνω καλά και εγώ και ο άντρας μου. Αλλά δυστυχώς εγώ βγήκα νικήτρια, ο άντρας μου όχι».

«Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο μέχρι την Κυριακή ώσπου τον διασωλήνωσαν και τον πήγαν στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.  Εγώ έμεινα μόνη μετά στο δωμάτιο του νοσοκομείου μετρώντας τις ώρες, παρακαλώντας, προσεύχοντας να γίνει καλά ο άνδρας μου αλλά δυστυχώς την Πέμπτη μας ανακοίνωσαν ότι δεν άντεξε και πέθανε. Ήταν ότι πιο σκληρό θα μπορούσε να μου συμβεί» συμπλήρωσε η άτυχη γυναίκα ενώ αποκάλυψε πως, πριν από 42 ακριβώς μέρες, έχασε και τον γιο της σε ηλικία 41 ετών. «Αυτή τη στιγμή έχω πάρει εξιτήριο, είμαι υγιής, έχω έρθει στο σπίτι μου στο Άργος και πρέπει να μείνω σε απομόνωση άλλες 15 μέρες».

Μέσα σε λυγμούς, η 60χρονη Άννα από την Δαμασκηνιά δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως «αυτό που έχω χάσει, είναι ο σύντροφος μου, είναι ο άνθρωπος μου. Για αυτό θέλω να στείλω ένα μήνυμα… Μη βγαίνετε έξω! Σας παρακαλώ! Μείνετε μέσα να μη θρηνήσετε και εσείς άτομα όπως θρηνώ εγώ».

Μια συγκινητική εξομολόγηση ψυχής από την 60χρονη γυναίκα.