Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο TLive για τον ξαφνικό χαμό του 28χρονου αδελφού του

Νίκος Πολυδερόπουλος

"Όταν έφτασε, είπε "ήρθα, έφερα το δώρο" και έπεσε... Και από τότε τελείωσαν όλα".

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος, καθώς ο 28χρονος αδελφός του, Παντελής, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Ο αδερφός του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου πέθανε από ανακοπή καρδιάς την ημέρα των Χριστουγέννων.

Συντετριμμένος, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει ότι ο μικρότερος αδελφός του έφυγε τόσο ξαφνικά, ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλά στο T Live και την Πόπη Παπαδοπούλου.

«Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε ότι «δεν είναι κάτι, μπορείς να φύγεις», την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί… Όταν έφτασε, είπε «ήρθα, έφερα το δώρο» και έπεσε… Και από τότε τελείωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπνοές κτλ, τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω», περιγράφει ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα, περιμένουμε… Θα καθυστερήσει λίγο, αλλά προς ανακοπή… Αυτό, σταμάτησε η καρδούλα του», λέει ο Νίκος Πολυδερόπουλος και συνεχίζει:

«Τις προηγούμενε μέρες είχε πονόλαιμο και είχε πάει στο νοσοκομείο. Του είπαν «είσαι μια χαρά, πάρε ένα σπρέι», ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, ούτε μία… να τον ακούσουν. Ήρθε στη μητέρα μου και λέει «καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι», τίποτα. Ούτε αντιβίωση, ούτε τον άκουσαν, ούτε τον εξέτασαν. Αν τον είχαν εξετάσει μπορεί να είχαμε προλάβει κάτι».