Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου στο Tlive «Ήμουν ευτυχής τη στιγμή που έφευγα από τη ζωή»

Μάριος Ιορδάνου

"Ο θάνατος για μένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο" δηλώνει ο Μάριος Ιορδάνου.

Μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκε ο Μάριος Ιορδάνου στο πλατό του Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον Alpha. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε από καρδιάς για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε όταν και υπέστη τέσσερα εγκεφαλικά πριν από τέσσερα χρόνια.

Ειδικότερα, ο Μάριος Ιορδάνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πλάκα είναι ότι ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένος γιατί είχα ζήσει μια πολύ γεμάτη ζωή. Το μόνο που ήθελα ήταν να αγκαλιάσω τον σκύλο μου, ο οποίος πέθανε πριν από λίγο καιρό και θέλω να πω το εξής. Όλα τα ισχαιμικά επεισόδια που έχω περάσει δεν συγκρίνονται με την απώλεια του σκύλου μου. Για μένα αυτό με κράτησε στη ζωή ήταν ότι έλεγα στη Σοφία: «Γύρνα με πίσω να πάρω αγκαλιά τον Μπράντο μου, τον σκύλο μου». Αυτό είναι που με έσωσε και με κράτησε στη ζωή».

«Δεν έπαθα κανέναν πανικό, όχι. Πονούσα πάρα πολύ, δεν έβλεπα για μια ολόκληρη σχεδόν ημέρα αλλά δεν έπαθα πανικό. Μπερδευόμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι γιατί στον θάνατο δεν φοβάσαι το άγνωστο, φοβάσαι το γνωστό που τελειώνει. Εγώ όμως το γνωστό, που τελειώνει, δεν το φοβόμουν και δεν έδινα δεκάρα για αυτό».

«Ο θάνατος για μένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Από θάνατο έρχεσαι, από σκοτάδι και σε σκοτάδι πηγαίνεις. Ζεις δυο θανάτους. Πριν γεννηθείς και αφού πεθάνεις. Η ζωή είναι μεσοδιάστημα και εγώ ευχαριστιέμαι το παρόν γιατί μόνο το παρόν μπορώ να επηρεάσω. Την στιγμή λοιπόν που έφευγα, ήμουν ευτυχής γιατί έχω ζήσει μια πάρα πολύ γεμάτη ζωή με τη Σοφία μου. Το τζακ ποτ της ζωής μου είναι η Σοφία Καζαντζιάν! Ούτε τα ντουβάρια ούτε τα λεφτά ούτε τίποτα δεν παίζει κανέναν ρόλο για μένα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάριος Ιορδάνου στην ενημερωτική εκπομπή με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha.