Συγκλονίζει η μαρτυρία διασωθείσας! Με δάκρυα στα μάτια μιλούσε στη Σία Κοσιώνη…

«Μας άφησαν σαν τα ποντίκια και καήκαμε».

«Μας άφησαν σαν τα ποντίκια και καήκαμε. Έπρεπε να μας αφήσουν να φύγουμε προς τα πίσω», λέει στον αέρα του ΣΚΑΙ διασωθείσα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και ξεσπάει. Με δάκρυα στα μάτια της και με τρεμάμενη φωνή τονίζει “είχαμε όλους τους αγγέλους δίπλα μας” και ευχαριστεί όλους όσοι προσφέρουν τη βοήθειά τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της μικρής Εβίτας! Έχασε δύο παιδιά και σύζυγο στη φωτιά! «Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα…»

«Ο κόσμος καιγόταν. Προσπαθούσε να βρει διεξόδους να σωθεί. Ο μόνος συντονισμός ήταν το περιπολικό που έκλεισε το δρόμο στο ύψος του 15ου χιλιομέτρου της Μαραθώνος, οδός Ακροπόλεως, και τους έστελνε προς τα κάτω. Αυτός ήταν ο μόνος συντονισμός. Ο κόσμος καιγόταν μέσα στα αμάξια δίπλα μας. Καταλαβαίνετε; Τρία μέτρα από τη θάλασσα. Τι να σας πω τώρα;

Η συγκινητική κίνηση των εργαζομένων του Mega! Δεν έχουν τα μέσα να βγάλουν δελτίο, αλλά…

Δεν υπήρχε κανένας συντονισμός, δεν ακούσαμε καμία πυροσβεστική, τίποτα. Σε ενάμισι λεπτό είχε έρθει στο Μάτι η φωτιά. Θα μπορούσα να φύγω προς τα πάνω. Δεν άφηναν κανέναν. Δεν βγήκε ένας να μας πει ποιος ήταν υπεύθυνος του σχεδιασμού της αστυνομίας που μπλόκαρε εκεί το δρόμο; Τι έγινε; Γιατί μας έστειλαν και μας έκαψαν σαν τα ποντίκια;

Χριστίνα Λαμπίρη: «Στη γωνία του σπιτιού μας ένας άνθρωπος είχε τελειώσει! «Ήμουν μαύρη από την κορυφή έως τα νύχια»!

Ήμασταν μέσα στη θάλασσα, καιγόμασταν μέσα στη θάλασσα και πνιγόμασταν, το καταλαβαίνετε; Λιποθυμούσαν άνθρωποι δίπλα μας, μαμάδες, παιδιά… Δεν ξέραμε τι μας γίνεται! Τα παιδιά μου τα είδα μετά από εφτά ώρες. Ούρλιαζα και έψαχνα τα παιδιά μου. Μας άφησαν σαν τα ποντίκια και καήκαμε. Έπρεπε να μας αφήσουν να φύγουμε προς τα πίσω», είπε μεταξύ άλλων η διασωθείσα.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στον αέρα του ΣΚΑΙ…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!