Συγκλονίζει η Αναστασία Έδεν στο Live News – «Λες και πηγαίναμε στο Άουσβιτς»

Αναστασία Έδεν

Όσα εξομολογήθηκε η Αναστασία Έδεν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype εμφανίστηκε η Αναστασία Έδεν, το απόγευμα της Τετάρτης, στον αέρα του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA. Η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην μεγάλη περιπέτεια που βίωσε πριν από λίγες ώρες όταν και βρέθηκε εγκλωβισμένη για ώρες στο αεροδρόμιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία Έδεν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κανένας δεν είχε συνεννοηθεί με κανέναν. Φαγητό και νερό καθόλου δεν μας έδωσαν, γριές γυναίκες και μωρά ήταν στο πάτωμα, στα πλακάκια δίχως μια κουβέρτα. Έγινε ότι έγινε, ναι, αλλά το λέω ανθρώπινα για να μη νιώθουν σαν σκουπίδια. Ήταν απίστευτο. Ήταν σκηνές πολέμου, σας μιλάω ειλικρινά».

«Στις επτά το πρωί ακούμε ότι θα έρθει ένα τραίνο σωτηρίας, άναρχα τελείως όλα αυτά που σας λέω. Πάει ο κόσμος στην αποβάθρα, ένας αστυνομικός προσπαθεί να μας οργανώσει αλλά δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είμαστε πάνω από 1000 άτομα σίγουρα. Η αποβάθρα ήταν λες και πηγαίναμε στο Άουσβιτς. Ένα τέτοιο σκηνικό αντίκρισα».

«Άνθρωποι να κλαίνε, να έχουν πάθει υστερία, δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια αυτό που έζησα» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.