Συγκλονισμένος ο Θοδωρής Βλάχος με το αποτέλεσμα για την Εθνική πόλο: «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Θοδωρής Βλάχος

"Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή μας, συγγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο" δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής της Εθνικής πόλο, Θοδωρής Βλάχος, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της Ελλάδας έναντι της Ουγγαρίας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα στην Ιαπωνία. Ο ίδιος ήταν αρκετά στενοχωρημένος σε όσα είπε και έκανε αναφορά και στο μεγάλο του λάθος.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου σε μία φάση που θα έκρινε τον τελικό, ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή μας, συγγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο. Έχουμε προσδοκίες, το πιστέψαμε, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε στο τελευταίο λεπτό μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε όλο το μομέντουμ. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική» είπε αρχικά.

«Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό» κατέληξε ο Θοδωρής Βλάχος.