Συγκλονισμένοι οι γονείς του Άλκη Καμπανού για τη δολοφονία του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Τον σκότωσαν όπως τον Άλκη»

Άλκης Καμπανός

"Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας", τονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού.

Την πρώτη αντίδραση από τούς γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού οι οποίοι αναφέρουν ότι πίστευαν ότι το παιδί τους θα ήταν το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας κατέγραψε το Mega, μετά την τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου.

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες του θανάτου του αδικοχαμένου γιου τους, Άλκη, άκουσαν σήμερα ότι ακόμα ένα νέος άνδρας έχασε την ζωή του όντας θύμα της οπαδικής βίας.

«Είδαμε ότι έγιναν πάλι επεισόδια χθες το βράδυ, και ουσιαστικά έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι 29 χρόνων και με αυτό το γεγονός είμαι συγκλονισμένος. Είμαι ακόμη συγκλονισμένος κι εγώ και η σύζυγός μου, γιατί θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά συνεχίζονται δυστυχώς», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του Άλκη.

Απευθυνόμενος προς τους γονείς του 29χρονου είπε: «Αυτό που θέλω να τους πω είναι να κάνουν κουράγιο, τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνουν τον πόνο τους. Σίγουρα θα έρθουμε σε επαφή να δηλώσουμε κι εμείς την ηθική συμπαράσταση στους γονείς, να τους δώσουμε λόγια απλά παρηγοριάς, αλλά τα λόγια είναι φτωχά σε τέτοιες περιστάσεις και γεγονότα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega.