Συγκλονισμένοι ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη με την υπόθεση του 16χρονου πατροκτόνου: «Ζει και θα ζει έναν εφιάλτη»

Σπύρος Χαριτάτος

Το σχόλιο της Ευλαμπίας Ρέβη και του Σπύρου Χαριτάτου για την υπόθεση και τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη έκαναν το σχόλιό τους για την υπόθεση του 16χρονου πατροκτόνου στα Καλύβια, ένα γεγονός που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και πρέπει να προβληματίσει άπαντες, διότι πίσω από αυτή τη δολοφονία υπάρχουν πολλές προεκτάσεις, που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία.

«Άκουσα τη μητέρα του που μίλησε στο Star και περιέγραψε κάποια σκηνικά -πριν τον χωρίσει και φύγει- όπως να τη δέρνει, να τη χτυπά, να της σκίζει τα ρούχα μπροστά στα παιδιά τους και να τρέχει αυτή η γυναίκα γυμνή να γλιτώσει από το ξύλο και να παρακαλάνε να σταματήσει. Όταν την άκουσα σκέφτηκα ότι όταν έχεις πάει και έχεις κάνει καταγγελία γιατί αυτή η πολιτεία ήταν ανάλγητη; Γιατί τα παιδιά δεν τα είχε εκείνη;» είπε η Ευλαμπία Ρέβη θέτοντας τους προβληματισμούς της.

«Κατόπιν ενός φονικού ερχόμαστε να συζητήσουμε τι; Με προβληματίζει ότι αφήνεις αυτό το παιδί ελεύθερο, αλλά πρέπει κι εμείς οι δημοσιογράφοι να επικοινωνήσουμε στην κοινωνία ότι δεν είναι ένα παιδί που έσφαξε τον πατέρα του επειδή του φερόταν καλά και κυκλοφορεί ελεύθερο; Αυτό φτάνει στο τέλος. Πρέπει να έχει την επίβλεψη και από τον επιμελητή κι από το οικείο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί θα αντιμετωπίσει μία κοινωνία που θα τον αποστρέφεται ή θα τον ανακηρύσσει ως ήρωα. Δεν μπορούμε να βρεθούμε στη θέση και στη ψυχή αυτού του 16χρονου. Ζει και θα ζει πάντα έναν διαρκή εφιάλτη που θα σκοτεινιάζει τη ψυχή του. Μπορούμε να τον βοηθήσουμε ή είμαστε μόνο για τίτλους και εφέ σαν κοινωνία;» ανέφερε αγανακτισμένος ο Σπύρος Χαριτάτος.