Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια της ΕΡΤ από τον θάνατο του Νίκου Γρυλλάκη: «Σαν να είναι ψέμα…»

Νίκος Γρυλλάκης

"Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, είμαστε όλοι παγωμένοι εδώ στην ΕΡΤ. Κανείς μας δεν θέλει να το πιστέψει..."

Τον άχαρο ρόλο να μεταδώσει την είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Γρυλλάκη ανέλαβε το μεσημέρι του Σαββάτου η Αλεξάνδρα Δουβαρά. Η παρουσιάστρια, στην εκπνοή του δελτίου των 12:00 στην ΕΡΤ1, ανέφερε συγκινημένη:

«Σαν να είναι ψέμα κυρίες και κύριοι η είδηση την οποία θα μεταδώσουμε τώρα. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, είμαστε όλοι παγωμένοι εδώ στην ΕΡΤ. Κανείς μας δεν θέλει να το πιστέψει, γιατί κανείς μας δεν είναι έτοιμος για αποχαιρετισμούς. Έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί από τη ζωή ένας εξαιρετικός συνάδελφος και ένας μοναδικός φίλος, ο Νίκος Γρυλλάκης.

[dfp_ads id=236982]

Για περισσότερο από 30 χρόνια υπηρέτησε με πάθος και ζήλο τη δημοσιογραφία, μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση. Ο Νίκος ήταν η ψυχή του ρεπορτάζ, αγαπούσε αυτό που έκανε, αφιερώνοντας πολλές ώρες στο ρεπορτάζ, ειδικά στα θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών. Το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμο του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων υπηρέτησε με αφοσίωση την αληθινή δημοσιογραφία. Ξεχωριστή ήταν και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και τα Χανιά.

Η ΕΡΤ και όλοι οι εργαζόμενοι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Δείτε το στιγμιότυπο ΕΔΩ, στο 27.00…

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο Νίκος Γρυλλάκης