Συγκλόνισε ο Κώστας Τσουρός: «Είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι, για δύο μέρες δεν αντιδρούσα σε τίποτα»

Κώστας Τσουρός

"Ήταν μια κατάσταση πολύ τραγική, το θυμάμαι τώρα και ανατριχιάζω"!

Ο Κώστας Τσουρός, έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ή μάλλον όπως δεν τον έχουμε ξανακούσει, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Οδηγός καλής ζωής. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε πρώτη φορά για τα σοβαρά προβλήματα που πέρασε με τις κρίσεις πανικού και πώς κατάφερε να τα αντιμετωπίσει. Η περιγραφή του συγκλονίζει!

«Πιο πολύ μου συνέβαινε όταν δεν είχα άγχος, όταν ήμουν χαλαρός, όταν αφηνόμουν. Επειδή κι εμένα μου συνέβη στη δουλειά, μου συνέβη σε μια μέρα εργασίας που δεν είχα στρες.

Η τρίτη κρίση πανικού ήταν και η πιο σοβαρή και αναγκάστηκα να πάω να ζητήσω βοήθεια, γιατί με είχε χτυπήσει τόσο βαριά που είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι. Θυμάμαι ότι για δύο μέρες ήμουν σχεδόν σαν να μην μπορώ να αντιδράσω σε τίποτα. Ήμουν ξαπλωμένος και το μυαλό μου δεν μπορούσα να το φέρω σε μια λογική, καθόμουν στο κρεβάτι και το μυαλό μου τραγούδαγε μόνο του. Προσπαθούσε το μυαλό μου να επανέλθει, αλλά δεν το άφηνε το σώμα μου. Ήταν μια κατάσταση πολύ τραγική, το θυμάμαι τώρα και ανατριχιάζω! Τότε χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ειδικό γιατί έπρεπε να δω τι γίνεται.

Στην αρχή έλεγα τώρα ξαφνικά να πάρω φάρμακα; Όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου τι έγινε τρελάθηκα; Τελικά ήταν η μόνη λύση», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…