Συγκλόνισε ο γιος της 51χρονης που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της

Μαζί σου

"Όταν έφυγε από την αίθουσα του δικαστηρίου, είπε στην αδερφική της φίλη "Γεωργία τα παιδιά μου, οτιδήποτε χρειαστούν"!".

Σε κάθειρξη 15 ετών και 10 μηνών καταδικάστηκε η 51χρονη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για τη δολοφονία του συζύγου της στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, τον Ιούνιο του 2012. Το δικαστήριο κήρυξε ένοχη την κατηγορουμένη, η οποία σύμφωνα με τη δικογραφία είχε πυροβολήσει στο κεφάλι τον 44χρονο σύζυγο της, σωματοφύλακα υψηλών προσώπων, με το όπλο της δουλειάς του, ενώ εκείνος κοιμόταν.

Η ίδια αρνείται ότι είναι η δράστης του εγκλήματος και επανέλαβε ότι είναι αθώα. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή έχει τους δύο γιούς της που κοιμούνταν όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας τους. Ο μικρός γιος της κατηγορουμένης, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή Μαζί σου και μίλησε για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, όταν ο νεαρός περιέγραψε τη στιγμή του αποχωρισμού τους στο δικαστήριο:

«Φώναζε «Είμαι αθώα»! Κατευθείαν εγώ και ο αδερφός μου την αγκαλιάσαμε να της δώσουμε κουράγιο, γιατί τώρα πρέπει να πάρει δύναμη από μας κι εμείς από αυτή. Η αλήθεια είναι ότι εμάς σκέφτηκε η μητέρα μου, δεν την ενδιαφέρει ο εαυτός της, πώς θα περάσει και τι θα κάνει. Εμάς όμως μας νοιάζει πώς θα είναι αυτή. Έχουμε όλη τη γειτονιά στο πλευρό μας, θα επιβιώσουμε σίγουρα. Όταν έφυγε από την αίθουσα του δικαστηρίου, είπε στην αδερφική της φίλη «Γεωργία τα παιδιά μου, οτιδήποτε χρειαστούν». Κι εγώ σήμερα, επειδή δεν ξέρω να σιδερώνω, πήγα το πουκάμισο στη φίλη της μάνας μου το πρωί να το σιδερώσει για να το φορέσω».

Θέμης Αδαμαντίδης: «Ξαφνικά περπατάνε 2 άτομα στο πεζοδρόμιο…»