Συγκλόνισε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη: «Περάσαμε μαύρα Χριστούγεννα»! Νέες αποκαλύψεις…

Δώρα Ζέμπερη

"Αντί να τη δω νυφούλα, μου βάλανε το παιδί μου στο χώμα»!

Δύο μήνες μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, η μητέρα της 32χρονης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live. Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές: γυναίκα που την έφερε στη ζωή, μιλά με λεπτομέρεια για τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της, μετά την απώλεια της κόρης της.

[dfp_ads id=236982]

«Εμείς περάσαμε μαύρα Χριστούγεννα φέτος. Δεν είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι, έλειπε το παιδί μας, δεν κάτσαμε στο τραπέζι να φάμε. Τα παιδιά μου είναι ψυχολογικά χάλια, εγώ το ίδιο. Είμαστε μια οικογένεια που παλεύαμε μόνοι μας, δεν είχαμε στήριξη από πουθενά. Από τη στιγμή που έφυγε η κόρη μου, χάσαμε και το στήριγμά μας, χάσαμε τη δύναμή μας. Μου το σκοτώσανε το παιδί μου, δεν αρρώστησε, δεν «έφυγε» μόνο του, ήταν υγιές παιδί. Ήταν παιδί όλο καλοσύνη, όλο αγάπη, αγαπούσε τους ανθρώπους, έκανε πάντα το καλό, ήταν παιδί υπεύθυνο από πολύ μικρό. Και αυτό το παιδί μου το πήραν, μου το πήραν και μου το σκότωσαν. Το παιδί μου ζητάει δικαίωση από εκεί που είναι η ψυχούλα του. Τράβηξα τα πάντα για να το μεγαλώσω και αντί να το δω νυφούλα, μου το βάλανε στο χώμα»!

Στοιχεία που έρχονται στο φως δημιουργούν νέα δεδομένα στην υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο. Όπως τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη, προσκόμισαν στοιχεία στον Άρειο Πάγο, σχετικά με περιστατικά ληστειών που έγιναν στο Β’ Νεκροταφείο.

«Το περιστατικό με τη Δώρα δεν ήταν πρωτοφανές για αυτούς. Υπήρχαν προγενέστερα κρούσματα. Έμπαιναν μέσα στο Β’ Νεκροταφείο, που αποτελεί δημοτική περιουσία, είχαν γίνει τουλάχιστον τέσσερις ληστείες και αφαιρούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά. Αυτά τα μάθαμε από μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται στο νεκροταφείο…», επισήμανε.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, είχαν γίνει: μια ληστεία με καλάσνικοφ με λεία 20.000 ευρώ, ληστεία με λεία 5.000 ευρώ κατά την οποία ξυλοκόπησαν φύλακα του κοιμητηρίου που έμεινε ανάπηρος, ληστεία κατά την οποία έσπασαν το σαγόνι και τα δόντια υπαλλήλου και ληστεία, εξαιτίας της οποίας ο υπάλληλος πέρασε ΕΔΕ γιατί δεν απέτρεψε τους δράστες!