Συγκινήθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη από τον ακρωτηριασμένο στρατιώτη του DWTS

"Να εύχεσαι να μη σου δώσει ο Θεός όσα μπορείς να αντέξεις"...

Βετεράνος στρατιώτης με ακρωτηριασμένα μέλη συμμετέχει στο αμερικανικό Dancing With The Stars. Ο Noah Galloway έχασε τα άκρα του κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στο Ιράκ όπου υπηρέτησε. Η στάση του όμως απέναντι στη ζωή εμπνέει και συγκινεί.

«Δεν είμαι χορευτής», αναφέρει ο ίδιος στην Daily News και συνεχίζει: «Ηταν μια απόφαση που δε δίστασα να πάρω, γιατί αν λέω σε άλλους να βγουν από τη ζώνη άνεσης τους, έπρεπε και εγώ να κάνω το ίδιο. Αν αφαιρέσεις το γεγονός ότι δεν είχα καμία εμπειρία στο χορό και ότι ήταν μια νέα εμπειρία για μένα, ήταν πραγματικά ρίσκο».

Απόσπασμα από τη συμμετοχή στο show έπαιξε η εκπομπή «Με το καλημέρα». Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και θέλησε να πει δυο λόγια: «Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι αυτό που λέει ο λαός «Να εύχεσαι να μη σου δώσει ο Θεός όσα μπορείς να αντέξεις». Κάθε μέρα που ξεκινάει πρέπει να ευχαριστούμε τον Θεό, γιατί μιζεριάζουμε με όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας και θεωρούμε ότι όλα είναι δεδομένα. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές».