Συγκινεί ο παίκτης του Survivor! «Όταν γκρεμίστηκε το σπίτι μου στο σεισμό του 1999…»

Survivor

«Ευχήθηκα ποτέ κανείς να μην το ζήσει».

Οι τραγικές στιγμές που περνάει η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ο Πάνος Αργιανίδης, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αναπόλησε τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει και ο ίδιος, όταν γκρεμίστηκε το σπίτι του στο σεισμό της Αθήνας το 1999.

Κατακεραυνώνει τον Αντώνη Ρέμο για την αποψινή συναυλία στο Nammos: «Έκρυψα το πρόσωπο μου από ντροπή»!

«Όταν γκρεμίστηκε το σπίτι μου το 1999 και ζήσαμε πολύ δύσκολες οικογενειακές στιγμές κατά τη διάρκεια του σεισμού και κατά τη διαμονή μας σε λυόμενες κατασκευές ευχήθηκα ποτέ κάνεις να μην το ζήσει… Όλες αυτές τις μέρες το μόνο που προσεύχομαι είναι για τις ψυχές που χάθηκαν αδίκως… Η πίστη μας είναι η μόνη δύναμή μας… Ο Θεός να ΜΑΣ φυλάει όλους… Τίποτα δεν είναι δεδομένο… Να δείχνετε την Αγάπη σας καθημερινά… #greece #prayforgreece», έγραψε ο Πάνος Αργιανίδης.

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τραγουδίστριας στο Μάτι! «Είχα κατεβάσει το μισό τζιπ στη θάλασσα»!

Η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Αργιανίδης…

Όταν Γκρεμίστηκε το Σπίτι μου το 1999 και Ζήσαμε Πολύ Δύσκολες Οικογενειακές Στιγμές κατα τη διάρκεια του Σεισμού και κατά τη διαμονή μας σε Λυόμενες Κατασκευές Ευχήθηκα Ποτέ κάνεις να Μην το Ζήσει .. Όλες αυτες τις Μέρες το Μόνο που Προσεύχομαι είναι για τις Ψυχές που Χάθηκαν Αδίκως … Η Πίστη μας είναι η Μόνη Δύναμή μας … Ο Θεός να ΜΑΣ Φυλάει όλους … Τίποτα δεν είναι Δεδομένο .. Να δείχνετε την Αγάπη σας καθημερινά… #greece #prayforgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Argianidis (@panos_argianidis) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!