Συγκινεί ο Δημήτρης Παπανικολάου στο Tlive για το σύνδρομο άσπεργκερ

Δημήτρης Παπανικολάου

"Έχω λάβει συγκλονιστικά μηνύματα από γονείς" παραδέχθηκε ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Απέναντι από την Τατιάνα Στεφανίδου στο πλατό του Tlive βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανικολάου το μεσημέρι της Τρίτης στον Alpha. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε από καρδιάς στο σύνδρομο άσπεργκερ για το οποίο και επέλεξε να μοιραστεί πως ο ίδιος έχει διαγνωστεί με τον κόσμο.

«Αν ήξερα ότι θα έχει τόσο θετική ανταπόκριση, θα το έκανα και νωρίτερα» παραδέχτηκε ο Δημήτρης Παπανικολάου στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή. «Έχω λάβει συγκλονιστικά μηνύματα από γονείς που τους έλεγαν οι καθηγητές ότι δεν θα τα καταφέρουν, επειδή έχουν το σύνδρομο άσπεργκερ».

Παράλληλα, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε για την οικογένειά του. «Είμαστε από το 2004 παντρεμένοι με τη σύζυγό μου. Έχουμε αποκτήσει μία κόρη 15 ετών. Εννοείται ότι μαζί της ξοδεύω χρόνο».

Στο τέλος της συνέντευξης, με αφορμή την εφιαλτική περιπέτεια του κοριτσιού 2 ετών, την οποία ξέχασα κλειδωμένη μέσα σε σχολικό για πέντε ώρες, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αποκάλυψε πως κι εκείνος, όταν ήταν στον δημοτικό, τον ξέχασαν μέσα στην τάξη.