Συγκινεί η μαρτυρία στο Live News – «Ήταν θαύμα που έζησα, δυο στιγμές πήγα στον τάφο και γύρισα»

Live News

Πάλεψε και κέρδισε τη μάχη με τον κορονοϊό μετά από 14 μέρες.

Η 65χρονη κυρία Γεωργία πάλεψε με τον κορονοϊό για 14 μέρες και βγήκε ζωντανή από αυτή τη μάχη. Ήταν στο γκρουπ των εκδρομέων που είχαν ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους και μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα μπήκε στο νοσοκομείο, καθώς είχε διαγνωστεί θετική στο τεστ, ωστόσο, είχε ήπια συμπτώματα. Η μαρτυρία της στην εκπομπή Live News συγκλονίζει…

«Ήταν φρικτό. Ήμουν μόνη μου, είχα τα συμπτώματα. Είχα συντροφιά απέναντι στο κρεβάτι την εικόνα του Χριστού και της Παναγίας. Ήταν σκληρό, ήταν απαρηγόρητο. Θεωρώ θαύμα το ότι έζησα γιατί δύο στιγμές πήγα στον τάφο και γύρισα, το αισθάνθηκα.

Έφτασα μέχρι 38,5 δεν είχα 39 και 40 που είχαν οι διπλανές μου, είχα μικρά συμπτώματα. Το τεστ βγήκε θετικό, αλλά τα συμπτώματα ήταν ήπια. Δεν ήμουν βαριά γι’ αυτό κι έζησα και δεν “έφυγα” όπως “φεύγει” άλλος κοσμάκης.

Στο νοσοκομείο με ρώτησαν τι συμπτώματα είχα και με κράτησαν μέσα, κάθισα 15 μέρες. Κανένας να μην το περάσει. Αλλά όσοι είναι σε αυτό το στάδιο που βρέθηκα εγώ, εύχομαι να βγουν νικητές οι άνθρωποι και να κάνει το θαύμα η Παναγία και να πάνε σπίτι τους», είπε η κυρία Γεωργία στο Live News.