Στράτος Βαλσαμίδης: Η τελευταία «παράσταση» του ηθοποιού στο θρίλερ που κόβει την ανάσα

Στράτος Βαλσαμίδης

Τα ερωτήματα πολλά και ζητούν απαντήσεις.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ο 34χρονος Στράτος Βαλσαμίδης εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στους δρόμους της Αθήνας με το αυτοκίνητο του. Ενώ οδηγούσε, σαν μοιραία σύμπτωση, ο νεαρός ηθοποιός σχολίαζε τηλεφωνικά στη μητέρα του τις εξελίξεις στην υπόθεση που ερευνούσε η Αγγελική Νικολούλη με τον νεκρό νέο Γιώργο Λυγερό και χθες βρέθηκε ο ίδιος «πρωταγωνιστής» στη νέα ιστορία θρίλερ.

Άδοξο τέλος για τον ηθοποιό Στράτο Βαλσαμίδη – Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του

Ο Στράτος, ο ταλαντούχος και χαμογελαστός νέος, βρέθηκε νεκρός. Τα ερωτήματα πολλά και καυτά ζητούν απαντήσεις. Το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε, είναι ανοιχτό.

Τι έλεγε στο «Τούνελ» η αδελφή που τον αναζητούσε…

Η αδελφή του άτυχου Στράτου Βαλσαμίδη, μίλησε λίγο πριν τις μακάβριες εξελίξεις στην κάμερα της εκπομπής για τις στιγμές αγωνίας που περνούσαν μαζί με τη μητέρα της, περιμένοντας για κάποιο σημάδι ζωής του.

Η ίδια τον περιέγραφε ως έναν ευαίσθητο και δοτικό άνθρωπο που είχε μεγάλη αγάπη για το θέατρο.

«Έχει τελειώσει δραματική σχολή. Ήταν όνειρο ζωής του να είναι ηθοποιός. Ήταν η έκφραση του», ανέφερε.

«Τον λατρεύω, είναι η δύναμη μου. Με πρόσεχε πάρα πολύ από μικρή, ήμουν σαν δικό του παιδί. Ήταν δίπλα μου πάντα», είπε συγκινημένη.

Η μάνα: Μιλούσαμε για το «Φως στο Τούνελ» και μετά τον χάσαμε…

Ένα δράμα ζει η μητέρα του 30χρονου ηθοποιού που έψαχνε μέρα – νύχτα για τον αγαπημένο της Στράτο.

Η κυρία Καλλιόπη, που ήταν και το τελευταίο άτομο που επικοινώνησε μαζί του τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, μίλησε στο «Τούνελ».

«Του είπα ‘βλέπω την Αγγελική Νικολούλη’ και μου απάντησε πως είχε συγκλονιστεί κι εκείνος με τη συγκεκριμένη υπόθεση της μάνας που έψαχνε την αλήθεια για τον νεκρό γιο της. Που να ήξερε πως θα ακολουθούσε και για μένα αυτό το μαρτύριο. Τον καλούσαμε και στα δυο κινητά, αλλά δεν τα σήκωνε. Στο σπίτι του που πήγαμε, βρήκαμε το air condition και το φως της κρεβατοκάμαρας ανοιχτά και από κει ξεκίνησε ένας γολγοθάς», ανέφερε συγκινημένη.

«Τον είχαν μαχαιρώσει για να τον ληστέψουν…»

Οι φίλοι του Στράτου έμαθαν για την εξαφάνιση του από δημοσίευση της αδελφής του στο διαδίκτυο, κάτι που τους ξάφνιασε πολύ, καθώς δεν είχε μπλεξίματα με κακές παρέες.

«Δεν μου είχε δείξει πως κάτι τον απασχολούσε, ήταν ευδιάθετος όταν τον είδα τελευταία φορά», είπε στο «Τούνελ» η Στεφανία.

Ο Στράτος Βαλσαμίδης είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο του, ένα μαύρο Fiat Punto με στοιχεία ΥΖΧ – 1384.

Η αδελφή του αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Μάρτιο και τους σόκαρε όλους. Ο Στράτος είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι με σκοπό να τον ληστέψουν.

«Μετά την επίθεση νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Μου έχει περάσει από το μυαλό πως ο δράστης μπορεί να σχετιζόταν με την εξαφάνιση, γιατί ο αδελφός μου του είχε κάνει μήνυση. Γι’ αυτό κάνω τα αδύνατα δυνατά να βρεθεί κάτι» πρόσθεσε.

Πηγή: anikolouli.gr