Στράτος Βαλσαμίδης: Ευρήματα “φωτιά” στη σκοτεινή υπόθεση του ηθοποιού

Στράτος Βαλσαμίδης

Οι κακώσεις, το κοκτέιλ θανάτου και οι μετακινήσεις της σορού.

Το θρίλερ του νεαρού ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό, ήρθε πάλι στο φως. Οι ειδικοί που διόρισαν η μητέρα και η αδελφή του, εντόπισαν στοιχεία – φωτιά.

Στην κάμερα του «Τούνελ» μίλησαν η μάνα, η αδελφή του 34χρονου ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, αλλά και ο ιατροδικαστής που όρισαν τεχνικό σύμβουλο.

«Από την αρχή η αστυνομία δεν έδειξε το ενδιαφέρον που χρειαζόταν. Προχωρήσαμε σε μήνυση για να αναλάβει ο Εισαγγελέας και να πιέσει τις Αρχές. Εγώ με τη μητέρα μου λέγαμε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έχουν βρεθεί αποτυπώματα και DNA. Έχουν εντοπιστεί κλήσεις και στίγματα των κλήσεων, κάτι το οποίο δείχνει με ποιους ανθρώπους ήρθε σε επαφή. Οι εξετάσεις που βγήκαν, δείχνουν δηλητηρίαση», λέει χαρακτηριστικά η αδελφή του θύματος.

Ο κ. Τσαντίρης μιλάει για ευρήματα που με τη βοήθεια της επιστήμης, κάνουν ένα έγκλημα να “μιλήσει”. «Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι υπήρξε μετακίνηση της σορού παραπάνω από μία φορά», ανέφερε.

Η μητέρα του ηθοποιού κάνει λόγο για μια οργανωμένη ενέργεια: «Ήταν παγίδα θανάτου, δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, γι’ αυτό και τον μετακίνησαν αρκετές φορές σε διαφορετικά σημεία. Είμαι ζωντανή νεκρή, εγώ και το παιδί μου. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια, το δικαιούμαστε…».

Ο ιατροδικαστής: «Οι κακώσεις, το κοκτέιλ θανάτου και οι μετακινήσεις της σορού»

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε για τα ευρήματα στο άψυχο σώμα του θύματος, αλλά και για τα «στοιχεία που παραξενεύουν».

«Είχε υποστεί κακώσεις όσο ήταν ακόμα εν ζωή. Μπορεί να έγιναν στην προσπάθεια των δραστών να τον ακινητοποιήσουν. Ο θάνατος συνέβη σε ένα άλλο σημείο και ο νέος μεταφέρθηκε αλλού. Αυτό από μόνο του κάτι κρύβει. Δηλητηριάστηκε. Είχε πολλαπλές ναρκωτικές ουσίες μέσα του με αντιφατικές δράσεις και με διάφορους τρόπους λήψης. Μετακινήθηκε κοντά τρεις φορές μέχρι να τοποθετηθεί στην τελική θέση που βρέθηκε, μέσα στο όχημά του. Είναι πολλά τα στοιχεία που παραξενεύουν και αναμένουμε ακόμα τα υπόλοιπα αποτελέσματα των εξετάσεων», είπε.

Η μητέρα και η αδελφή του θύματος απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την εκπομπή, τη δικηγόρο τους ή τις Αρχές.

Πηγή: anikolouli.gr