Στράτος Χατζηηλίας: «Δεν ντρέπομαι γι’ αυτή τη δουλειά»

Στράτος Χατζηηλίας

«Είμαι τροχοδιανομέας, βέβαια θα ήθελα πολύ να εργάζομαι στο αντικείμενό μου που σπούδασα και αγάπησα», λέει ο Στράτος Χατζηηλίας.

Ο Στράτος Χατζηηλίας, όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί από δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, είναι ο ηθοποιός που εργάζεται ως διανομέας για να επιβιώσει από την κρίση που βιώνει ο χώρος της υποκριτικής λόγω του κορονοϊού.

Η κάμερα του T-live και η δημοσιογράφος Μάρω Κανελλάκη συνάντησε τον Στράτο Χατζηηλία στη λεωφόρο Μεσογείων, λίγο πριν ξεκινήσει το delivery σε σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως όλο αυτό «δεν ήταν εύκολη λύση, αλλά διέξοδος».

Ο Στράτος Χατζηηλίας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Είμαι τροχοδιανομέας, βέβαια θα ήθελα πολύ να εργάζομαι στο αντικείμενό μου που σπούδασα και αγάπησα. Τα πρώτα χρόνια ήταν καλά. Επειδή είναι μία τίμια δουλειά, δεν έχω κάποια αναστολή στο να την κάνω, ούτε ντρέπομαι να το πω», είπε αρχικά ο Στράτος Χατζηηλίας.

Ο Στράτος Χατζηηλίας πρόσθεσε επίσης: «Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που είναι πολύ πιο άξιοι από εμένα που κάνουν τέτοιες δουλειές και ακόμη πιο δύσκολες από αυτές που κάνω εγώ».