Στον εισαγγελέα σήμερα ο πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός

ηθοποιός

Στον εισαγγελέα έχει κληθεί σήμερα γνωστός κωμικός ηθοποιός προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων μετά τις καταγγελίες τριών γυναικών για ένα βιασμό και δύο για απόπειρες βιασμού.

Πιθανότητα, ωστόσο, ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού προκειμένου να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του, καθώς σε αυτό το στάδιο δεν είναι υποχρεωτική η αυτοπρόσωπη εμφάνιση του υπόπτου. Μετά την παροχή των έγγραφων εξηγήσεων, ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, θα αξιολογήσει το υλικό της δικογραφίας και θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης ή εάν θα αρχειοθετήσει την υπόθεση.

Οι καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού

Οι καταγγελίες σε βάρος του πασίγνωστου κωμικού έφτασαν στην Εισαγγελία μέσω του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Οι τρεις γυναίκες έχουν κληθεί και καταθέσει αναλυτικά στον εισαγγελέα για τα περιστατικά που καταγγέλλουν.

Η πρώτη αφορά σε υπόθεση βιασμού με χρόνο τέλεσης το 2008. Το θύμα φέρεται να δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό το 2008 μέσα στο θέατρο όπου είχε πάει για να αναζητήσει δουλειά. Η δεύτερη γυναίκα έχει καταθέσει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον πρωταγωνιστή το 2010 στο καμαρίνι του. Και σε αυτήν την περίπτωση η γυναίκα έχει καταγγείλει πως συναντήθηκαν για επαγγελματικούς λόγους στο θέατρο, εκείνος αποπειράθηκε να την βιάσει και τελικά μετά από πάλη κατάφερε να του ξεφύγει.

Η τρίτη καταγγέλλουσα έχει υποστηρίξει ότι το 2014, μετά από επαγγελματική συνάντηση, ο ηθοποιός προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, την οδήγησε σε ένα απόμερο σημείο και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Πηγή: newsit.gr