Στον ΑΝΤ1 οι 2 επόμενες μεγάλες διοργανώσεις μπάσκετ!

Συνεχιζεται η επιτυχημενη συνεργασια FIBA ΚΑΙ ΑΝΤ1 που ξεκινησε με τη μεταδοση του Eurobasket 2013

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, η FIBA προχώρησε στην ανάθεση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων των κορυφαίων διοργανώσεων του μπάσκετ για το 2014 και 2015.

Βάσει της συγκεκριμένης συμφωνίας, ο ΑΝΤ1 θα είναι το μόνο ιδιωτικό, μη συνδρομητικό δίκτυο στην Ελλάδα, που θα προβάλλει τους αγώνες “Basketball World Cup 2014” της Ισπανίας και του “EuroBasket 2015” της Ουκρανίας, συνεχίζοντας έτσι τη σχέση που ξεκίνησαν από το 2013 με τη FIBA, για τη μετάδοση του Eurobasket της Σλοβενίας.

Η FIBA σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του επίσημου website της, εγκωμίασε σε διεθνές επίπεδο τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «ο ΑΝΤ1 TV, μέλος του ANTENNA Group, ηγετικού Ομίλου στον χώρο των ΜΜΕ στην Ελλάδα, είναι ο τηλεοπτικός σταθμός που θα μεταδίδει το σύνολο των δύο τουρνουά. Η παραχώρηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων των κορυφαίων διοργανώσεων, επισφραγίζει την επιτυχημένη συνεργασία της FIBA με τον ΑΝΤ1, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο με τις μεταδόσεις των αγώνων του EuroBasket 2013 της Σλοβενίας.

Η υψηλού επιπέδου παραγωγή και η τηλεοπτική κάλυψη του γεγονός από τον ΑΝΤ1, ήταν εξαιρετικά επιτυχής. Ο σταθμός για τα τηλεοπτικά promo του EuroBasket 2013, απέσπασε 2 Gold Shark Awards στην κατηγορία «Best Sports Promo» http://kinsalesharks.com/winners-2013/entry/1260/in/122/124 και «Best use of humor» http://kinsalesharks.com/winners-2013/entry/1296/in/122/128

Επιπλέον, η μετάδοση των αγώνων του EuroBasket 2013 κέρδισε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης».
Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τις δύο κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις αποκλειστικά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, αλλά και μέσω διαδικτύου από το antenna.gr.