Στον …αέρα τέσσερις εκπομπές της ΕΡΤ!

Ποια παρουσιάστρια ενημερώθηκε λίγη ώρα πριν βγει στον αέρα ότι η σύμβασή της δεν ανανεώνεται;

Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα στην πολύπαθη ΕΡΤ για τις καθημερινές εκπομπές του καναλιού. Σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που ολοένα συρρικνώνεται και μια δημόσια τηλεόραση που πνέει τα λοίσθια, έρχεται να προστεθεί -καθώς όλα δείχνουν- και το πρόωρο τέλος τεσσάρων εκπομπών, μετά από πολλά χρόνια που είναι στον αέρα.

Η Μπήλιω Τσουκαλά αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της λέγοντας: «Η διοίκηση με ενημέρωσε ότι σήμερα είναι η τελευταία ζωντανή εκπομπή. Από αύριο θα βλέπετε επαναλήψεις, γιατί λήγουν οι συμβάσεις μιας σειράς δημοσιογράφων και ως εκ τούτου βασικός κορμός εκπομπών δεν θα βγαίνει στον αέρα. Δεν το επέλεξα. Ελπίζω ότι θα βρεθεί σύντομα λύση». Την ίδια τύχη έχει και η εκπομπή του Γιώργου Αμυρά και της Ράνιας Τσιτσιμπίκου, «Μένουμε Ελλάδα», η οποία κατέβασε ρολά.

Όπως γράφει η Espresso, η Μπήλιω Τσουκαλά είχε συμβόλαιο με την ΕΡΤ για ένα συν ένα χρόνο. Πριν από περίπου δεκαπέντε μέρες, με απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου, η εκπομπή της «Έχει γούστο»πήρε το πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Παρ' όλα αυτά, ενημερώθηκε χθες το πρωί ότι η σύμβασή της δεν ανανεώνετια. Θα συνεχίσει άραγε η εκπομπή με παρουσιαστή εκ των έσω;

Στις 10 Δεκεμβρίου λήγουν οι συμβάσεις του Κώστα Αρβανίτη και της Μαρίας Σαράφογλου και το μέλλον των εκπομπών «Πρωινή Ενημέρωση» και «Συμβαίνει Τώρα» είναι στον αέρα! 

Αν οι τέσσερις αυτές εκπομπές δεν συνεχιστούν, η ΝΕΤ θα μείνει χωρίς ζωντανό πρόγραμμα -πλην των δελτίων ειδήσεων- από τις έξι το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Μπήλιω Τσουκαλά: «Σας χρειάζομαι»!

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΡΤ Θανάσης Παπαγεωργίου

ΕΡΤ: Ποιοι παρουσιαστές παίρνουν τι;

3.540.041 ευρώ για την παραγωγή 9 εκπομπών στην ΕΡΤ

Ηθοποιός – παρουσιαστής μουτζώνει την ΕΡΤ κάθε φορά που περνάει απέξω!