Στο… περίμενε «Κηπουροί» και «Αλχημείες»!

Και αυτό γιατί; Γιατί αποφάσισαν οι Megaλικοί, οι δύο αυτές εκπομπές τους να μην κάνουν πρεμιέρα στους δέκτες μας στις 14 Νοεμβρίου, αλλά λιγάκι… αργότερα. 
 
Θα μου πείτε, πόσο αργότερα; Εχουμε μπαφιάσει στην… τηλε-αναμονή φέτος και θα έχετε χίλια δίκια. Αλλα τι να κάνουμε που η οικονομική κρίση έχει κάνει δυσβάσταχτη και την ζωή των τηλε-ανθρώπων, με αποτέλεσμα να έχουν προχωρήσει σε ένα… σιωπηλό, αλλά ταυτοχρόνως τόσο ηχηρό κούρεμα της τηλεοπτικής σεζόν ; 
 
Γιατί δεν ξέρω αν το έχετε μυριστεί, αλλά η σεζόν 2011-2012, θα είναι η πιο σύντομη σεζόν σε διάρκεια ζωής της ιδιωτικής τηλεόρασης. Θα είναι η σεζόν των… πέντε μηνών ! Βλέπετε, τα προγράμματα των καναλιών θα ξεκινήσουν μετά χιλίων κόπων και βασάνων τον Νοέμβριο, για να κατεβάσουν και πάλι ρολά παραδοσιακά τον Δεκέμβριο λόγω εορτών, για να ξανά βγουν στον αέρα τέλη Γενάρη, όπου και θα μας αποχαιρετήσουν και θα μας ευχηθούν το «καλό καλοκαίρι», τον Μάιο ! 
 
Και για να γυρίσω σε αυτό που ξεκίνησα να σας λέω σε σχέση με τις «Αλχημείες» και τους «Κηπουρούς», όχι δεν θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Νοεμβρίου μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του Mega, αλλά σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό του Μεγάλου Καναλιού, πιθανότατα θα τραβήξουν αυλαία την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και αυτός είναι φυσικά και ο λόγος που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει καν να γυρίζονται τα πρώτα επεισόδια. 

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του prime time του MEGA

Παρλιάρος: Γλυκό φινάλε στην Κρήτη – Συνεχίζει και του χρόνου

Η παρουσίαση προγράμματος του MEGA