Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Ανδρέας Μικρούτσικος

Λίγα 24ωρα μετά τον χαμό του αδελφού του...

Χθες, βράδυ Παρασκευής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων. Λίγες μόλις μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου, η ψυχολογική κατάσταση του παρουσιαστή είναι βεβαρημένη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο παρουσιαστής των επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και είναι πιθανό να υποβληθεί σε στεφανιογραφία λόγω πνευμονικού οιδήματος. Δεν αποκλείεται η κατάσταση της υγείας του να επιβαρύνθηκε, μετά τον χαμό του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Λίγα λεπτά αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουράκης σημείωσε: «Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από τους οικείους του, ευτυχώς δεν είναι στην εντατική μονάδα. Έχει λοίμωξη του αναπνευστικού και όχι πνευμονικό οίδημα, όπως αρχικά διαβάσαμε. Διότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ακραίο, βαρύ και πολύ επικίνδυνο καρδιακό επεισόδιο»

«Οι οικείοι του είναι καθησυχαστικοί. Η πληροφορία που δημοσιεύτηκε αρχικά δεν ήταν λάθος. Υπήρξε μια πρώτη εκτίμηση για έμφραγμα» συμπλήρωσε η Τατιάνα Στεφανίδου. «Τα συμπτώματα έδειχναν αυτό. Δεν ισχύει όμως. Βεβαίως έχει αναπνευστική υποστήριξη ο άνθρωπος, αλλά αυτό λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, για να βοηθήσουν τον οργανισμό του. Οι οικείοι λένε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία».