Στο «Μαζί σου» παρουσίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη τον «μεγάλο περίπατο της Αθήνας»

Μαζί σου

Όσα είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη από την "καρδιά" της πόλης στην Τατιάνα Στεφανίδου...

Στο «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου είδαμε, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε απευθείας σύνδεση την Κατερίνα Γκαγκάκη από την «καρδιά» της Αθήνας. Η γνωστή επικοινωνιολόγος βρέθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας προκειμένου να παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ το φιλόδοξο σχέδιο του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

«Ο μεγάλος περίπατος της Αθήνας» είναι ο τίτλος του εγχειρήματος και η Κατερίνα Γκαγκάκη θέλησε να πει όσα θα δούμε σύντομα στην Αθήνα!

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου πως » ο σκοπός όλου αυτού του εγχειρήματος δεν είναι βεβαίως να δυσχαιράνει την καθημερινότητα του κόσμου. Το ακριβώς αντίθετο. Είναι μια τεράστια αισθητική παρέμβαση που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε την πόλη μας. Θα τον κάνει ακόμα πιο ευέλικτο, γήινο, χειροπιαστό. Άρα δεν είναι για να δυσκολευτούμε, είναι απλώς να χαρούμε την καθημερινότητα.

«Το είδαμε και αυτό το διάστημα που χρειάστηκε να περπατήσουμε πολύ στην πόλη μας και το έχουμε όλοι μας ανάγκη. Θα την περπατήσουμε, θα την ζήσουμε, θα την αγγίξουμε» συμπλήρωσε, επίσης, η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Μια ξεχωριστή ανταπόκριση από την Κατερίνα Γκαγκάκη στο «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου…