«Στο Master Chef με… έστειλε η γυναίκα μου»

Διαβάστε όσα είπε στην συνέντευξή τους ο Μιχάλης ένα από τα φαβορί του "Master Chef"

«Μαγείρευμα στη μαμά μου…ενώ στο παιχνίδι με… έστειλε η γυναίκα μου», είπε σε συνέντευξή του στο TV Έθνος ο Μιχάλης από το «Master Chef».

– «Master Chef»…αλήθεια όλο αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι για σένα πως ξεκίνησε;
– Εντελώς μα εντελώς τυχαία… Μάλιστα, για την ακρίβεια, όλο αυτό δεν ξεκίνησε από μένα, αλλά από την γυναίκα μου!

– Δηλαδή;
– Δηλαδή, η Χριστίνα πήρε την απόφαση και δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι. Πιο πολύ για πλάκα ξεκίνησε όλο αυτό και αποφασίσαμε να πάρω μέρος στο παιχνίδι, γιατί λέγαμε: «Σιγά να μην με επιλέξουν, πάμε για την εμπειρία».

– Πως ξεκίνησε όλη αυτή η αγάπη σου για την μαγειρική;
– Από την κουζίνα της μαμάς μου! Άρχισα να ανακατεύομαι στα πόδια της κάπου εκεί γύρω στο γυμνάσιο και έκτοτε δεν ξεκόλλησα!

Πιστεύει μάλιστα πως τζάμπα έχει ξεσπάσει αυτός ο σάλος που λέει πως το παιχνίδι είναι στημένος καθώς όπως αναφέρει τηρήθηκαν όλοι οι όροι του παιχνιδιού. Δεν αγχώνεται για το αν θα είναι αυτός ο νικητής ή όχι, γιατί πιστεύει πως είναι ήδη κερδισμένος από το παιχνίδι.

– Εκτός από τον τίτλο του «Master Chef», τον νικητή τον περιμένουν 50.000 ευρώ. Σκέφτηκες τι θα μπορούσες να κάνεις αυτά τα χρήματα;
– Πρώτον, έχουμε πει με τον Άκη πως αν φτάσουμε στον τελικό και ένας από τους δυο μας κερδίσει, να κάνει στον άλλον δώρο ένα ταξίδι μέχρι την Ισπανία, προκειμένου να πάμε παρέα και να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις.

– Και δεύτερον;
– Και δεύτερον χρωστάω ένα ταξίδι του μέλιτος στη Χριστίνα, γιατί μπήκα στο παιχνίδι ακριβώς τρεις μέρες αφότου είχαμε παντρευτεί. Και μπορεί μέρχι τώρα να μην είχα σκεφτεί καθόλου τι θα κάνω τα χρήματα αυτά άμα τα πάρω, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να το σκέφτομαι.

– Και αυτό γιατί;
– Γιατί έμαθα πως για θα γίνω μπαμπάς, οπότε οι προτεραιότητές αλλάζουν. Από τώρα έχω τρελαθεί…