Στο Live News ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος – Αυτός θα είναι ο καιρός του τριημέρου

Live News

"Κυριακή και Δευτέρα θα είναι πολύ καλά, με θερμοκρασία γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου"

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσίασε, το απόγευμα της Παρασκευής, ο μετωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος τον καιρό που θα έχουμε σε όλη την Ελλάδα αυτό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

«Είχαμε πει από τις προηγούμενες ημέρες ότι εκτός του Σαββάτου που θα έχουμε βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, Κυριακή και Δευτέρα θα είναι εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες, με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και ήπιες θερμοκρασίες γύρω στους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Πολύ φοβάμαι ότι αύριο ίσως έχουμε προβλήματα στη δυτική Ελλάδα. Πλημμυρικά φαινόμενα. Φοβάμαι ότι η ραγδαιότητα των βροχοπτώσεων θα είναι πολύ έντονη σε περιοχές των Επτανήσων και της δυτικής ηπειρωτικής χώρας από σήμερα τα μεσάνυχτα και προς το ξημέρωμα της αυριανής ημέρας. Θα έχουμε πολύ ισχυρές βροχές, καταιγίδες, ακόμα και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Οι δείκτες αστάθειας είναι πάρα πολύ ανεβασμένοι, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι έντονα τα φαινόμενα» πρόσθεσε ο μετωρολόγος του Mega. «Κυριακή και Δευτέρα θα είναι πολύ καλά, με θερμοκρασία γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές, εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, και έτσι θα πάνε και οι επόμενες ημέρες. Ίσως Τετάρτη έχουμε κάποιες βροχές, αλλά θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Μια αναλυτική πρόγνωση του καιρού στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο…