Στο Live News o Γιάννης Καλλιάνος – «Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο αλλά από Δευτέρα…»

Live News

"Το φυσιολογικό είναι αυτό που θα έρθει τώρα. Ο Μάιος μάς έχει συνηθίσει με αυτές τις μπόρες. Το αφύσικο ήταν που είχαμε 40 βαθμούς"

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε μέσω skype, το απόγευμα της Παρασκευής, ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Ο μετεωρολόγος παρουσίασε την πρόγνωση του καιρού για το προσεχές διήμερο αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλλιάνος προέβλεψε ότι ο καιρός αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι ήπιο ενώ το άστατο του πρόσωπο θα αποκαλυφθεί άλλη μια φορά με βροχές την άλλη εβδομάδα.

«Θα περάσουμε ένα ήπιο Σαββατοκύριακο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα βρεθεί στους 24 – 25 και τοπικά 26 βαθμούς Κελσίου, άρα μιλάμε για ήπιες θερμοκρασίες. Νωρίς το πρωί θα κάνει μια σχετική ψύχρα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ γενικά οι καιρικές συνθήκες θα είναι ήπιες, λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όσον αφορά την Κυριακή, ο μετεωρολόγος ανέφερε ότι «ίσως έχουμε ορισμένες μπόρες στην Βόρεια Ελλάδα. Πάντως αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι από τη Δευτέρα και έπειτα, μέχρι και την Πέμπτη – Παρασκευή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θα έχουμε βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας. Και ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές να έχουμε και καταιγίδες».

«Το φυσιολογικό είναι αυτό που θα έρθει τώρα. Ο Μάιος μάς έχει συνηθίσει με αυτές τις μπόρες. Το αφύσικο ήταν που είχαμε 40 βαθμούς» κατέληξε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Καλλιάνος.