Στο δρόμο κατεβαίνει ο Απόστολος Γκλέτσος

"Θα μας βρουν μπροστά τους", δηλώνει ο νέος δήμαρχος Στυλίδας

Αυτό  υποστηρίζει ο Απόστολος Γκλέτσος! Αντιμετωπίζει τα προβλήματα του τόπου του όχι από την καρέκλα του Δημαρχείου αλλά βγαίνοντας δυναμικά στο δρόμο.

Η πρώτη κινητοποίηση – διαμαρτυρία  του νέου δημάρχου γίνεται σήμερα για την κατάργηση του πυροσβεστικού κλιμακίου. «Η προσπάθεια νοικοκυρέματος του κράτους που καταβάλλεται μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Όμως δεν είναι δυνατόν αυτό να γίνεται χωρίς μελέτη σε βάθος, διότι σε κάθε απόφαση που παίρνει η κεντρική διοίκηση θα πρέπει να σταθμίζει και τις παρενέργειες. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών του διευρυμένου Δήμου Στυλίδας», δήλωσε στο LamiaReport o κος Γκλέτσος.

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Στυλίδα πρέπει να παραμείνει ως έχει και να ενισχυθεί μάλιστα. Όπως ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό χρειάζεται εδώ και τώρα και η Αστυνομία στην ανατολική Φθιώτιδα. Οι δημότες μας έκαναν την τιμή και μας ψήφισαν για την ανάπτυξη του τόπου και όχι για την υποβάθμισή του. Γι’ αυτό λοιπόν όσοι έχουν άλλα σχέδια θα μας βρουν μπροστά τους να αντιδρούμε δυναμικά», συνέχισε.

Η νέα δημοτική αρχή και τα στελέχη του συνδυασμού της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» θα συγκεντρωθούν το απόγευμα στις 18:00 με τους κατοίκους του Διευρυμένου Δήμου Στυλίδας στο Δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κατάργηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Στυλίδας.