Στο Δαφνί ο πρώην παίκτης ριάλιτι που «μπούκαρε» στο Εφετείο – Όσα δηλώνει ο δικηγόρος του

παίκτης ριάλιτι

"Στο αμάξι που παρέδωσε βρέθηκαν 1.200.000 ευρώ και άλλες 300.000 ευρώ στο σπίτι, συνολικά 1,5 εκατομμύρια ευρώ".

«Είναι σε άθλια κατάσταση και η εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό» δηλώνει ο δικηγόρος του τραγουδιστή και πρώην παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε το πρωί του Σαββάτου στο εφετείο με το αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, χρήματα αλλά και ένα όπλο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το μεσημέρι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κρίθηκε ότι η ψυχολογική του και ψυχιατρική του κατάσταση ήταν τόσο χάλια που η αστυνομία αδυνατούσε να τον κρατήσει. Αυτό δείχνει την τραγικότητα της κατάστασης για αυτόν τον άνθρωπο λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του 34χρονου.

Ο κ.Παπαϊωαννίδης περιγράφει στο newsit το χρονικό και τον λόγο που ο εντολέας του μπήκε στο εφετείο με αυτόν τον τρόπο. «Ήταν μόνος του και πήγε να παραδοθεί αυτοβούλως, χωρίς κανένας από την οικογένειά του να είναι ενήμερος. Παρέδωσε αρκετή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, κοκαΐνη, μεταμφεταμίνη, χασίς, ενώ είχε κάνει και σε μεγάλο ποσοστό και χρήση. Στο αμάξι που παρέδωσε βρέθηκαν 1.200.000 ευρώ και άλλες 300.000 ευρώ στο σπίτι, συνολικά 1,5 εκατομμύρια ευρώ».

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου διευκρινίζει δε ότι «αυτά τα χρήματα δεν σχετίζονται με πράξεις διακίνησης ναρκωτικών. Δικαιολογούνται οικογενειακά, ήταν διάφορα χρήματα από το σύνολο της οικογένειας τα οποία θα δικαιολογηθούν την Τρίτη που πήραμε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι».

Το περιστατικό στο εφετείο έγινε χθες το πρωί και σύμφωνα με τον κ.Παπαϊωαννίδη “από χθες το απόγευμα ο εντολέας μου κρατείται στη ΓΑΔΑ και τον έχω δει ελάχιστα”. Σήμερα ο πρώην παίκτης μουσικού ριάλιτι εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη. Ο 34χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή γιατί μαζί με τα χρήματα και τις ουσίες, παρέδωσε και ένα όπλο.

Πηγή: newsit.gr