«Στην πράξη.gr» κάθε Κυριακή στις 15.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο;

Αναζητούν την κοινωνία που πράττει… από το βυθό της θάλασσας, μέχρι τη σκηνή ενός θεάτρου και από το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, μέχρι το “Πλαίσιο” ενός καταστήματος υψηλής τεχνολογίας…

Ο Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της «Πλαίσιο Computers», γυρνάει πίσω το χρόνο και θυμάται πως ξεκίνησε από ένα μαγαζάκι 10 τ.μ. στη Στουρνάρη, για να φτάσει σήμερα να έχει μία από τις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες. “ Όταν ξεκίνησα πριν από 40 χρόνια πήρα δάνειο 80.000 δραχμών. Δεν ήξερα αν θα πετύχω αλλά είχα σκεφτεί ένα plan b. Αν αποτύγχανα θα παρέδιδα μαθήματα μαθηματικών για να αποπληρώσω.” αποκαλύπτει στην εκπομπή ο κ.Γεράρδος.

Οι Inside Noise, μια νεοσύστατη καλλιτεχνική ομάδα, επιστρέφουν στη σκηνή και διηγούνται βήμα – βήμα πως μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια παράσταση και να πετύχει το όνειρό του ακόμα και αν δεν έχει οικονομικά μέσα ή γνωριμίες. “Ήταν πολύ δύσκολο να στήσουμε την παράσταση… Το πρόβλημα ήταν ότι εμείς δεν είχαμε low budget, είχαμε no budget. Όμως το κάναμε με πολύ αγάπη και μας άρεσε από την αρχή… από τα δύσκολα, μέχρι το τέλος… μέχρι την επιτυχία”

Ο Κώστας Συνολάκης, Καθηγητής Φυσικών Καταστροφών & Πρόεδρος του ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ, “κάνει βουτιά” στον ελληνικό βυθό και αποκαλύπτει την ομορφιά, τη σημασία και τον πλούτο των ελληνικών θαλασσών: “Έχω ταξιδέψει σε απίστευτες παραλίες στον κόσμο και σε απίστευτα μέρη, σε νησιά του Ειρηνικού και Ινδικού Ωκεανού… και μπορώ να σας πω ότι στην Ελλάδα έχουμε κάτι μοναδικό…”

… Και η Αλεξάνδρα Ασημάκη, Κορυφαία Πολίστρια στον κόσμο για το 2011, παίζει έναν ακόμα αγώνα για να αποδείξει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τη δύναμη της ομαδικότητας, της προσπάθειας και της ψυχής. “Νιώθω περήφανη γι’ αυτή την επιτυχία. Ειλικρινά είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσω και σίγουρα δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ πριν από ένα χρόνο. Δουλέψαμε σκληρά, παίξαμε δυνατά και με πάθος και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους…”

Φιλοδοξώντας την επικοινωνία «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» με το κοινό της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα μπορούν να «συμμετέχουν» με παρεμβάσεις, σχόλια και προτάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.stinpraxi.gr και στα κοινωνικά δίκτυα twitter: @stinpraxi.gr και facebook: stin praxi.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εργαζομένων ΣΚΑΪ: H ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ προκαλεί και πάλι