Στην εντατική παίκτης του ελληνικού Voice! Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κι έχει υποστεί σοβαρά τραύματα…

The Voice

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης βρίσκεται ο Γιάννης Πανουκλιάς. Ο πρώην παίκτης του Voice, ο οποίος βρισκόταν στην Ουγγαρία για διακοπές με την οικογένειά του, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Το μήνυμα της οικογένειας του Γιάννη Πανουκλιά:

«Κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη όπου είχαμε μεταβεί οικογενειακά (4 άτομα) για την αποσυμφόρηση από τον εργασιακό φόρτο των τελευταίων μηνών ένα απρόσμενο ατύχημα έλαβε χώρα!

Συγκεκριμένα την Τρίτη 30/4/2019 και ώρα 20:00 κατά τη μετάβαση μας από το χώρο διαμονής μας με σκοπό να περιηγηθούμε στην πόλη της Βουδαπέστης, στη διασταύρωση της οδού Wesselényi και της οδού Kertész αυτοκίνητο μαύρου χρώματος, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής λοιπές συνθήκες εξετράπη της πορείας του ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε συνολικά 5 από τα 6 άτομα που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Μεταξύ αυτών ο αδερφός μου Δημήτρης Ραΐδης και η κοπέλα του (Μαριλένα Πέππα), δύο κοπέλες Ουγγρικής καταγωγής, καθώς και ο σύζυγος μου Γιάννης Πανουκλιάς, που οι περισσότεροι γνωρίζετε από την καλλιτεχνική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού στον ευρύτερο νόμο Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σόου μουσικού διαγωνισμού «thevoiceofGreece».

Γιάννης Πανουκλιάς

Δυστυχώς απόρροια αυτού του ατυχήματος ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Γιάννης ο οποίος έκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου στη Βουδαπέστη έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα στους πνεύμονες και στο κεφάλι. Να σημειωθεί ότι σοβαρό κάταγμα προκλήθηκε και στα άκρα της Μαριλένας, αλλά και μικροτραυματισμοί στους υπόλοιπους τρεις πεζούς που ενεπλάκησαν.

Οι επιβλέποντες ιατροί είναι μέχρι στιγμής συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του Γιάννη, δεν παύει όμως τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα.

Σαν οικογένεια του Γιάννη ζητάμε τη βοήθειά ατόμων που μπορεί να γνωρίζετε ότι βρίσκονται στην πόλη της Βουδαπέστης και γνωρίζουν καλά τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος και οι μηχανισμοί της Ουγγαρίας, ώστε να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητα μας. Τυχόν βοήθεια από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και δικηγόρους με γνώσεις της Ουγγρικής πραγματικότητας θα μας ήταν πάρα πολύ χρήσιμη.

Κύριο μέλημα μας είναι η υγεία του Γιάννη και η αποκατάσταση της.

Θα σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις σε ότι αφορά την υγεία του, έτσι ώστε να μην υπάρξει παραπληροφόρηση».

Πηγή: ereportaz.gr, sinidisi.gr, agrinionews.gr