Στην Ελλάδα ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς

Bogdan Obradovic

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Ελληνικό τένις βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της προσοχής των καλύτερων προπονητών του παγκόσμιου στερεώματος! Αυτό ακριβώς το γεγονός επιβεβαιώνει και η παρουσία του προπονητή του Ν1 τενίστα στον κόσμο, Bogdan Obradovic στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 14-15-16 Οκτωβρίου, με αφορμή σεμινάριο προπονητικής, που διοργανώνει για πρώτη φορά στη χώρα μας το  Διεθνές Σωματείο Επαγγελματιών Προπονητών Τένις (GPTCA), στο Les Raquettes Tennis Club και μάλιστα υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης!

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου σεμιναρίου ο κ. Bogdan Obradovic και η ομάδα του θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εξαιρετικά χρήσιμων διαλέξεων, καλύπτοντας διάφορους τομείς του γνωστικού πεδίου της προπόνησης στο τένις, όπως τεχνικές κατάρτισης, στρατηγική, αντοχή, κανονισμοί και διατροφή. Ο κ. Bogdan Obradovic είναι Πρόεδρος του GPTCA για την περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων, έχει κατακτήσει με η Σερβία το Davis Cup και είναι ένας από τους τρεις προπονητές που κάθε χρόνο συνεργάζονται σταθερά με τον κορυφαίο παίχτη της ATP, Νόβακ Τζόκοβιτς!

Η συνέντευξη τύπου για το σεμινάριο προπονητικής  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Οκτώβριου, στις 18:00 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα,  το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου στις 17:00 το απόγευμα το Les Raquettes Tennis Club (Οικισμός Δροσιά, Θέρμη, Θεσσαλονίκη) ανοίγει τις πύλες του τόσο στους δημοσιογράφους της πόλης, όσο και στο ευρύ κοινό για μια ανοιχτή συζήτηση με τον Davis Cup Team Captain της Σερβίας κ. Bogdan Obradovic, αλλά και για έναν αγώνα επίδειξης ανάμεσα σε κορυφαίους έλληνες τενίστες, που θα γράψει ιστορία! Να είστε όλοι εκεί!

Για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Ανδρέα Ζουριδάκη (τηλ. 6978899960, email: andreas.zouridakis@gmail.com)

Δύο λόγια για το Διεθνές Σωματείο Επαγγελματιών Προπονητών Τένις:

Το GPTCA,  που ιδρύθηκε από 49 κορυφαίους επαγγελματίες προπονητές κατά τη διάρκεια του US Open στη Νέα Υόρκη το 2010, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μένοντας πιστό στην αποστολή για την επέκταση της γνώσης και η αναβάθμιση των προτύπων επαγγελματικής καθοδήγησης , σε ότι αφορά στο του τένις σε όλο τον κόσμο.

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του GPTCA απαρτίζεται από τον Πρόεδρο και διάσημο Ιταλό προπονητή Alberto Castellani, τον επίσης καταξιωμένο Ισπανό προπονητή  Toni Nadal (επικεφαλή προπονητή του Rafael Nadal), τον διάσημο μάνατζερ και προπονητή Dirk Hordorff, και τον διευθυντή του ΑΤΡ  της Γενεύης και πρώην Νο 5 παίκτη στο ATP Tour, Rainer Shuettler. Το GPTCA υποστηρίζεται επίσης από τον Διευθυντή Επικοινωνίας Giorgio di Palermo, European Player Representative στο ATP. Επιπλέον μεταξύ των πολλών ηχηρών ονόματων  προπονητών της παγκόσμιας ελίτ του τένις που συμμετέχουν στα προγράμματα του οργανισμού συμπεριλαμβάνονται και αυτά των Πάτρικ Μουράτογλου (προπονητής της Serena Williams και ιδρυτής της Ακαδημίας Μουράτογλου), Larry Passos, Jose Perlas,  Judy Murray κ.α.