Στη φυλακή η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης

Live News

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή Live News.

Στον απόηχο της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών και των στοιχείων της 33χρονης που προφυλακίστηκε για την απαγωγή της 10χρονης, οι προσπάθειες της αστυνομίας για να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί της συνεχίζονται και οι καταγγελίες του Αλέξη Κούγια για την πρόταση συμβιβασμού με παρέμβαση γνωστού επιχειρηματία, κρατούν την υπόθεση θρίλερ ζεστή, στην κορυφή της επικαιρότητας.

Λίγο μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της 33χρονης δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία φωτογραφίες της. Η Ειρήνη Μούρθου μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές της Θήβας. Υποστηρίζει ότι πολλά από τα όσα κατέθεσε η 10χρονη ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και πως το κίνητρο για την απαγωγή, ήταν η βοήθεια που όπως είπε, ήθελε να της προσφέρει.

Η 33χρονη δηλώνει χρήστης ναρκωτικών και αποδέχεται την προμήθεια ουσιών, αρνείται τις ασελγείς πράξεις στη μικρή που της αποδίδει το κατηγορητήριο και έχει ήδη υποβάλλει αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Από την πρώτη στιγμή τονίζει ότι δεν είχε συνεργούς στην αρπαγή της 10χρονης. Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών όμως ότι πίσω από την κατηγορούμενη βρίσκεται μεγάλο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ενισχύονται μέρα με τη μέρα. Ο αδερφός της ανήλικης καταγγέλλει στο MEGA, πως η αδερφή του δεν ήταν μόνη με την 33χρονη στο σπίτι που την κρατούσαν.

«Η αδερφή μου δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με την απαγωγέα. Ξέρει πολλά και όσο περνάνε οι μέρες της έρχονται εικόνες η μία πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η αδερφή μου δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της.

Η τελευταία συνάντηση του 25χρονου Χρήστου με τη 10χρονη έγινε χθες, λίγες μόνο ώρες πριν η μικρή πάρει εξιτήριο και μεταφερθεί σε δομή της Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια δίνουν νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση. Ο γνωστός ποινικολόγος που εκπροσωπεί την οικογένεια της 10χρονης, υποστηρίζει ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από πασίγνωστο επιχειρηματία, που του ζητήσει να βρεθεί η χρυσή τομή και να κλείσει το θέμα με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ο δικηγόρος της 33χρονης απορρίπτει τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια και δίνει τη δική του εκδοχή.

H διαμάχη των δικηγόρων συνεχίζεται την ώρα που κρίσιμα και καθοριστικά κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης λείπουν.

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες όταν τελείωσε η απαγωγή της έξω από βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης, η 10χρονη βρίσκεται εκτός νοσοκομείου. Αναμένεται να παραμείνει σε δομή μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο και να αποφασιστεί που θα δοθεί η επιμέλειά της.

Πηγή: Mega – Live News