Στέλιος Ρόκκος: Τις συνθήκες θανάτου του αδερφού του Νίκου Ρόκκου διερευνά το Λιμενικό – Η ανακοίνωση

Στέλιος Ρόκκος

Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος, που ήταν ψαροντουφεκάς, βρέθηκε νεκρός χθες (30.12.2023) το απόγευμα στη Λήμνο.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό για τη διακρίβωση των αιτιών θανάτου του 50χρονου Νίκου Ρόκκου στη Λήμνο. Ο αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, Στέλιου Ρόκκου είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή όρμου Κέρου στα νότια του νησιού το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου και από εκείνη την ώρα αγνοείτο.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό, αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ξεκίνησαν έρευνες.

Σε αυτές συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος , δύο περιπολικά οχήματα από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά αλιευτικά.

Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία Αμνιού (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου).

Η σορός του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου ανασύρθηκε με τη συνδρομή του σκάφους «Ειρήνη» και διακομίστηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούδρου.

Σύμφωνα με το limnosreport.gr, Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος, ήταν επαγγελματίας ψαράς και πρόσφατα είχε ανακαινίσει το καΐκι του, «Άγιος Γεώργιος», όπως φαίνεται από την τελευταία του ανάρτηση στα social media, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, όταν είχε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της.

Πηγή: Newsit