Στέλιος Ρόκκος: Νεκρός βρέθηκε ο αδελφός του στη Λήμνο

Στέλιος Ρόκκος

Βαρύ πένθος βιώνει ο Στέλιος Ρόκκος.

Στο πένθος βυθίστηκε ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένεια του, τη νύχτα του Σαββάτου, όταν και έγινε γνωστό πως βρέθηκε νεκρός ο αδελφός του καλλιτέχνη. Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε πάει για ψαροντούφεκο και αγνοούταν στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου στη Λήμνο.

Μέσα από μια ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος, αυτή την περίοδο, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία πως ο αδελφός του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών και «στη δύσκολη αυτή στιγμή είναι όλοι δίπλα του».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του limnosreport, αυτή δεν είναι η πρώτη οικογενειακή τραγωδία για τον δημοφιλή καλλιτέχνη καθώς το 2021 είχε χάσει και τον άλλον αδερφό του, από ανακοπή καρδιάς, επίσης σε ηλικία 50 ετών.

Ο Νίκος Ρόκκος ασχολούταν επαγγελματικά με το ψάρεμα και έφυγε για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το Λιμεναρχείο. Άνδρες του λιμενικού σώματος ωστόσο τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα. Αργά τη νύχτα, στο νοσοκομείο Λήμνου, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.