Στέλιος Ρόκκος: Η τελευταία ανάρτηση που έκανε ο αδερφός του, Νίκος Ρόκκος

Στέλιος Ρόκκος

Όσα έγραφε στην ανάρτησή του.

Τραγικές στιγμές ζει ο Στέλιος Ρόκκος καθώς το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου ο αδερφός του, Νίκος Ρόκκος πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

O 50χρονος Νίκος Ρόκκος, αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, ήταν επαγγελματίας ψαράς και ήταν αγνοούμενος από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (30.12.2023).

Σύμφωνα με το limnosreport.gr, ο Νίκος Ρόκκος, που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου Ρόκκου στα social media, είχε γίνει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, όταν είχε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της βάρκας του, «Άγιος Γεώργιος», την οποία ετοίμαζε να ρίξει στο νερό για να βγει για ψάρεμα, ενώ στη λεζάντα είχε γράψει: «Έτοιμος».

O Στέλιος Ρόκκος τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο του αδερφό από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.