Στέλιος Διονυσίου: «Κοιμόμαστε σε διαφορετικά κρεβάτια με τη γυναίκα μου»

«Κάποια στιγμή βέβαια θα παρθούν κι άλλες αποφάσεις.»

Ο Στέλιος Διονυσίου είχε μιλήσει πριν από ένα περίπου χρόνο για την κρίση στο γάμο του. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και στη Ρενέ Σαραντινού μιλά για το πως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στην προσωπική του ζωή και πως μέχρι να πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι, μένει ακόμα με την πρώην σύζυγο του.

Οικογενειακά πως είναι τα πράγματα;
Είναι πάρα πολύ ήρεμα τα πράγματα. Το βασικό είναι τα παιδιά να μην είναι σε σύγχυση. Έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει στο σπίτι. Κάποια στιγμή βέβαια θα παρθούν κι άλλες αποφάσεις. Το ότι μένουμε όλοι μαζί αυτή τη στιγμή δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά, γιατί τρέφουν ελπίδες, επειδή είναι μαζί ο μπαμπάς και η μαμά, μήπως τα ξαναβρούνε.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρω την απόφαση να φύγω, να πάω σε άλλο σπίτι.

Είναι εύκολο αυτό για σένα;
Εύκολο δεν είναι, αλλά πρέπει να γίνει γιατί δεν φταίνε τα παιδιά σε τίποτα, για τη δικιά μας «χαζομάρα». Δεν πρέπει να την πληρώσουν τα παιδιά. Στο σπίτι που θα ΄πάω θα έχω το χώρο για τα παιδιά μου, να έρχονται οπωσδήποτε δύο φορές την εβδομάδα, να τα έχω να μένουν μαζί μου.

Μου είχες πει παλιότερα ότι θα πάρει ένας από τους δύο την απόφαση να φύγει από το σπίτι πρώτος όταν έρθει στη ζωή του ένας νέος σύντροφος. Ισχύει;
Το σπίτι είναι δικό μου. Θα φύγω και θα το αφήσω στα παιδιά. Αν η Μαριλίτα αργότερα φτιάξει τη ζωή της, σαφώς δεν θα μένει σε αυτό το σπίτι, θα πρέπει να πάει να μείνει σε άλλο. Βλέπουμε πως θα χειριστούμε το θέμα. Τώρα κοιμόμαστε σε διαφορετικά κρεβάτια και δωμάτια.