Στέφανος Τσιτσιπάς: Διέκοψε τον αγώνα γιατί μια θεατής έκανε τη… μέλισσα

Στέφανος Τσιτσιπάς

"Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό στην καριέρα μου", είπε ο διακεκριμένος τενίστας στον επόπτη του παιχνιδιού.

Αντιμέτωπος με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελευταίο του αγώνα απέναντι στον Ben Shelton. Ο διακεκριμένος τενίστας, την ώρα που ετοιμαζόταν να εκτελέσει σερβίς, παρατήρησε μία γυναίκα στις κερκίδες του γηπέδου να παριστάνει τη… μέλισσα, ώστε να του αποσπάσει την προσοχή και να αστοχήσει.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως η εν λόγω θεατής έκανε τον ήχο της μέλισσας κάθε φορά που ο Έλληνας αθλητής επιχειρούσε ένα σερβίς και στην αρχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς θεώρησε πως πρόκειται για πραγματικό έντομο.

Όταν όμως αντιλήφθηκε πως ο ήχος προέρχεται από άνθρωπο, ενημέρωσε τον επόπτη και του δήλωσε ότι θα το λύσει μόνος του. Κατευθύνθηκε προς την κερκίδα και ρώτησε ανοιχτά τους θεατές ποιος κάνει τον συγκεκριμένο, ενοχλητικό θόρυβο.

Ένας κύριος «κάρφωσε» τη γυναίκα που καθόταν ακριβώς μπροστά του δείχνοντάς τη με το δάχτυλο ως υπεύθυνη για την παρεξήγηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στον επόπτη λέγοντάς του ότι αυτό δεν του έχει ξανατύχει στην καριέρα του και υπέδειξε την ξανθιά κυρία ζητώντας να απομακρυνθεί από το γήπεδο.

Τελικά, η εν λόγω κυρία ζήτησε συγγνώμη και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.