Στέφανος Κασσελάκης: Το παρασκήνιο της επίσκεψής του σε Alpha και Star

Στέφανος Κασσελάκης

Όσα ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Tyler παρευρέθηκαν στο κτίριο, όπου βρίσκονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star Channel και Alpha, προκειμένου ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει συνέντευξη στη Μάρα Ζαχαρέα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε στο T-live το παρασκήνιο της επίσκεψης του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, από το πλευρό του οποίου δεν έλειπε ο σύντροφός του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε: «Πήγαμε κάποιοι δημοσιογράφοι προκειμένου να τον γνωρίσουμε από κοντά. Ήρθε, κάθισε, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις… Βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις! Έγινε μία συζήτηση off the record. Εγώ είδα έναν άνθρωπο με τρομερή αυτοπεποίθηση που απαντούσε σε όλα και πολύ ανοιχτά. Κάποια στιγμή τον σκάσαμε και προσπαθούσε να μας εξηγήσει, ότι όχι ανέλαβε τώρα, αλλά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου δεν έχει ούτε internet. Δεν λειτουργεί καν το wi-fi. Προσπαθεί σιγά-σιγά να τα συντονίσει όλα, να φτιάξει μία ομάδα».

«Όταν ολοκληρώθηκε η κουβέντα που είχαμε οι δημοσιογράφοι μαζί του, ήρθε και ο Τάιλερ Μάκμπεθ με τη σκυλίτσα τους. Ο Τάιλερ είναι πολύ γλυκός, ένα πλάσμα που ζητήσαμε όλοι να βγάλουμε φωτογραφίες, χαμογελαστός και γλυκομίλητος» πρόσθεσε, επίσης, η Τατιάνα Στεφανίδου κι επεσήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που κάνει από μικρή ηλικία πρωταθλητισμό.