Στέφανος Κασσελάκης: «Μετανιώνω για τη δήλωση μου, σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τις γυναίκες»

Στέφανος Κασσελάκης

"Έχω μετανιώσει πολύ για αυτό το οποίο είχα πει χαλαρά σε μια συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη" υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24, «Πίσω από τις γραμμές» το βράδυ της Τετάρτης εν όψει των Ευρωεκλογών 2024. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να εκφράσει με ειλικρίνεια την μετάνοια του για την δήλωση που έκανε στο παρελθόν σχετικά με το φύλο των παιδιών του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης παραδέχθηκε πως «προφανώς και έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα. Κοιτάξτε, έχω μετανιώσει πολύ για αυτό το οποίο είχα πει χαλαρά σε μια συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη περί δυο παιδιών αρσενικού γένους. Όταν στην πραγματικότητα δεν είναι καν κάτι το οποίο το πίστευα τότε ή τώρα. Ήταν κάτι το οποίο είπα λανθασμένα σε μια χαλαρή στιγμή σαν κάτι το οποίο είναι παρόμοιο με την εμπειρία τη δική μου και του Τάιλερ με τα αδέλφια μας».

«Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τις γυναίκες και εξάλλου δεν είναι αυτό το οποίο θα κάναμε και στην πράξη. Άρα αυτό το μετανιώνω γιατί δεν ανταποκρίνεται στο ποιος είμαι».

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως με το… καλησπέρα σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Στέφανος Κασσελάκης «μούδιασε» με χαμόγελο τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργο Πιέρρο εξηγώντας γιατί δεν χρειαζόταν να εκφράσει την χαρά και την τιμή του. «Όπως λέω σε πολλούς συμπολίτες μας, σταματήστε να λέτε »τιμή μας» στους πολιτικούς. Είναι τιμή στους πολιτικούς να έχουν την ευκαιρία να επηρεάσουν τη ζωή του κόσμου. Η χαρά είναι αμοιβαία».