Σταυρούλα Ξουλίδου: «Ο Καμμένος με άτιμο και ψυχρό εκβιασμό με ανάγκασε να ψηφίσω την τελευταία στιγμή»

Σταυρούλα Ξουλίδου
«Έχω μετανιώσει που πίστεψα τόσο πολύ τον Πάνο Καμμένο».

Σε συνέντευξη της η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου μίλησε για το πόσο πίστευε στον Πάνο Καμμένο, αλλά και για την απογοήτευση της στην συνέχεια. Ενώ αποκάλυψε τον βουλευτικό μισθό και τα όσα έχει να καλύψει ένα βουλευτής με αυτά τα ποσά.

Ο βουλευτικός μισθός

«Ο βουλευτικός μισθός είναι γύρω στις 5.800 καθαρά. Και 1000 ευρώ περίπου είναι το επίδομα που δίνουν για τους βουλευτές τις περιφέρειας. Δεν είναι πολλά και θα σας το εξηγήσω. Ένας βουλευτής επαρχίας, περιφέρειας όπως ήμουν εγώ, θέλει ένα γραφείο στην περιφέρεια του, το άλλο το γραφείο σου το δίνουν κάτω στην Αθήνα. Στο γραφείο εκείνο θέλεις κάποιους ανθρώπους να το κρατάνε, κάποιον εξοπλισμό και κάποιον νομικό να σε κατευθύνει τι πρέπει να κάνεις και πως να κινηθείς. Δεν είμαστε όλοι δικηγόροι. Θέλεις να βλέπεις τα χωριά της περιφέρειας σου. Για να τα γυρίσεις όλα από μία φορά το χρόνο, μόνο τις βενζίνες που θέλεις, καταλαβαίνεις.»

«Έχω μετανιώσει που πίστεψα τον Καμμένο»

«Έχω μετανιώσει που πίστεψα τόσο πολύ τον Πάνο Καμμένο. Τον πίστευα τόσο πολύ που έλεγα: οι γονείς μου, οι οικογένεια μου και ο Καμμένος. Σε τέτοια ιεραρχία τον είχα. Όταν τον Γενάρη του ’15 έγιναν συγκυβερνήτες Τσίπρας και Καμμένος, είδα έναν άλλο Καμμένο. Δεν μπορούσαμε να του μιλήσουμε. Γιατί είχε «οχυρωθεί» στην καρέκλα του. Ήταν η σιγουριά της καρέκλας του υπουργείου, άρχισε να απαξιώνει τους βουλευτές του, ωρυόταν και μας έλεγε ότι «ούτε εγώ θέλω να ψηφίσω μνημόνιο». Εγώ ήμουν κάθετα στο όχι. Κι όταν με πολύ πολύ άτιμο και ψυχρό εκβιασμό με ανάγκασε να ψηφίσω την τελευταία στιγμή, γιατί έπεφτε η κυβέρνηση από την ψήφο μου. Είχε φτάσει σε σημείο να μου λέει τέτοια πράγματα, που όταν τα ακούς και από έναν υπουργό άμυνας λες «είναι δυνατόν;». Μου έλεγε ότι θα πάμε σε Εμφύλιο πόλεμο, ότι άμα βγούμε από την Ευρώπη θα βγουν τα καλάσνικωφ, θα ορμάνε στα σούπερμαρκετ, θα μας κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Τέτοιες ορολογίες χρησιμοποιούσε. Και φοβισμένη αν θέλετε, και μια γυναίκα μόνη κάτω στην Αθήνα, υπέκυψα και είπα «ναι» την τελευταία στιγμή.»