Σταύρος Μπαλάσκας: «Στημένο το βίντεο με την παιδίατρο, εμείς στη ΓΑΔΑ γελάγαμε»

Tlive

"Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο πάτερ Αντώνιος δεν έχει δέκα φίλους να πάρει τηλέφωνο να του πει: Μπορώ να έρθω στο σπίτι σου με το παιδί μου που είναι άρρωστο; Με έχουν πετάξει απ' έξω" δηλώνει ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας κλήθηκε να κάνει τη δική του τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο με την παιδίατρο που εξέτασε τον γιο του πατέρα Αντωνίου μέσα στο αυτοκίνητο, μετά την απομάκρυνση της οικογένειας από τη δομή. Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Ψεύτικο, μούφα. Το βίντεο είναι ένα κακέκτυπο της Metro-Goldwyn-Mayer. Εμείς στη ΓΑΔΑ γελάγαμε που το βλέπαμε, γελάγαμε και κλαίγαμε» ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας και πρόσθεσε: «Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο πάτερ Αντώνιος δεν έχει δέκα φίλους να πάρει τηλέφωνο να του πει «Μπορώ να έρθω στο σπίτι σου με το παιδί μου που είναι άρρωστο; Με έχουν πετάξει απ’ έξω».

«Εγώ, αν είχα το παιδάκι μου άρρωστο μέσα στο αυτοκίνητο και έπρεπε να διανυκτερεύσω, θα πήγαινα 200 μέτρα πιο πέρα στο Παίδων. Πιστεύω ότι τον παρέσυραν τον πάτερ Αντώνιο σε αυτή την παγίδα κάποιοι υποστηρικτές του για να κινήσουν κάποια ελατήρια» σημειώνει.

«Ξεκίνησαν με φάουλ. Νόμιζαν ότι έτσι θα ξεκινήσουν με γκολ από τα αποδυτήρια και ξεκίνησαν με φάουλ. Επειδή όμως είναι εύστροφοι και σοβαροί ποινικολόγοι, το κατάλαβαν. Είναι κακόγουστο να ακούω άρρωστο παιδάκι μέσα στο αυτοκίνητο. Εμένα με συντάραξε» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.