Στάθης Ψάλτης: «Δεν ξέρω ποια είναι η Μπουλέ»

Διαβάστε τι δήλωσε για γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ο Στάθης Ψάλτης από πλέον αγαπητούς έλληνες κωμικούς ηθοποιούς σε συνέντευξη του στην «Espresso» και τον Γιάννη Βίτσα μεταξύ άλλων έδωσε την άποψη του για την ελληνική τηλεόραση και τα πρόσωπά της. Δηλώνει λοιπόν ότι δεν γνωρίζει ποιά είναι η Νάντια Μπουλέ αλλά ότι θαυμάζει την Ευγενία Μανωλίδου και εκτιμά την Ελένη Μενεγάκη. 

– Ενα από τα πρόσωπα που έπαιξε κεντρικό ρόλο φέτος με πολλές εκπομπές είναι η Νάντια Μπουλέ…
Δεν την ξέρω… Μπορεί να είναι εκπληκτική, θεία, όμορφη, αλλά δεν τη γνωρίζω.

– Σας αρέσει η Ευγενία Μανωλίδου;
Εχει προσωπικότητα, μόρφωση, ευγένεια, ήθος και μία λάμψη που όσο και να θέλουν να την κάνουν σκιά, αυτή θα φωτίζει τη σκιά τους για πάντα. Είναι ένα εκπληκτικό κορίτσι με ταλέντο σε ό,τι και να κάνει. Τη θαυμάζω.

– Δέχθηκε τα βέλη πολλών τον τελευταίο χρόνο.
Το ψόφιο σκυλί δεν το χτυπά κανένας. Ενα πανέμορφο σκυλί το χτυπούν όλοι. Οσοι την πυροβολούν το κάνουν για να γίνουν γνωστοί και να ακουστεί το όνομά τους.

– Σας αρέσει η Ελένη Μενεγάκη;
Είναι ένα πλάσμα αξιολάτρευτο. Βγάζει ακόμα στο γυαλί αγνότητα, αφέλεια και αθωότητα. Εχει πανέμορφο χαμόγελο και είναι δημιουργική.

– Είστε από τους πιο καταξιωμένους θεατρικούς ηθοποιούς. Για ποιο λόγο δεν παίξατε στην τηλεόραση;
Οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την τηλεόραση καλά έκαναν και πήραν καινούργιους ανθρώπους. Δυστυχώς όμως γι' αυτούς, το φιλμ ποτέ δεν καίγεται. Πάντα θα παίζεται!

– Τι εννοείτε;
Τη χρυσή δεκαετία του '80 προσωπικά έκανα μόνο κινηματογράφο. Δεν έκανα ποτέ βιντεοκασέτες και ας υποστηρίζουν πάρα πολλοί το αντίθετο. Γι' αυτό τους λέω ότι η ταινία δεν θα καεί ποτέ! Κι ας μην ξεχνάμε ότι αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση ό,τι και αν γίνεται δεν είναι τίποτε άλλο από μια βιντεοκασέτα. Επομένως, όλοι αυτοί οι κύριοι που επιλέγουν να παίζουν στην τηλεόραση δεν κάνουν τίποτε περισσότερο από βιντεοκασέτες.

Διαβάστε επίσης: Στάθης Ψάλτης: Βρίσκομαι κι εγώ σε οικονομικό αδιέξοδο

Ψάλτης: Έδινα στην κόρη μου νερό και ζάχαρη αντί για γάλα. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα…