Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι δήλωσε η 30χρονη καταγγέλλουσα αμέσως μετά την καταδίκη του παρουσιαστή;

Στάθης Παναγιωτόπουλος

"Ήθελα να δω τη μετάνοια στο βλέμμα του, όμως για ακόμα μια φορά κατάλαβα ότι ψεύδεται".

Πρόσωπο με πρόσωπο ήρθε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέσα στο δικαστήριο με τη γυναίκα που τον είχε καταγγείλει ότι δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο υλικό με προσωπικές τους στιγμές για να την εκδικηθεί.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρίθηκε ένοχος για κακούργημα και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή πενταετούς κάθειρξης. Η γυναίκα που τον κατήγγειλε για δημοσιοποίηση μέσω διαδικτύου υλικού με προσωπικές στιγμές με τον πρώην σύντροφό της βρέθηκε για μια ακόμη φορά απέναντι του στη δικαστική αίθουσα.

Η 30χρονη μίλησε για την περιπέτειά της στην εκπομπή Live News και τόνισε πως «με το άκουσμα τη απόφασής που ακόμα δεν την έχω συνειδητοποιήσει, αισθάνομαι πολύ δικαιωμένη γιατί επιτέλους η υπόθεσή μου αντιμετωπίστηκε με τη βαρύτητα και τη σοβαρότητα που πρέπει να αντιμετωπίζεται μία τέτοια πράξη. Αισθάνομαι πραγματικά ανακουφισμένη. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη από όλη αυτή τη διαδικασία που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια».

«Με είχε εξασθενήσει συνθηματικά, ψυχικά και πλέον, αισθάνομαι επιτέλους πρώτη φορά, κάποια ηρεμία. Ήταν πολύ περίεργη εκείνη η στιγμή, δεν έδωσα πάρα πολύ σημασία. Τον κοίταξα κάποια στιγμή καθώς έφευγε από την αίθουσα», περιέγραψε η 30χρονη και πρόσθεσε:

«Δεν με κοίταξε. Γενικά, δεν προσπάθησε να με κοιτάξει καθόλου, ούτε σήμερα ούτε τοις προηγούμενες φορές. Ήθελα έστω μία φορά να αντικριστούν τα βλέμματά μας για να δω τη μετάνοια που είπε στην ομολογία του, που όμως δεν την είδα στο βλέμμα του, οπότε καταλάβαινα ότι για ακόμη μία φορά, ψεύδεται.

Αυτό σήμερα μου έδωσε το κουράγιο να συνεχίσω γιατί αισθάνομαι πλέον, ότι δεν παλεύω μόνο για τον εαυτό μου αλλά, παλεύω γενικά για όλες τις γυναίκες και τα δικαιώματα των γυναικών που πέφτουν θύματα τέτοιων συμπεριφορών.

Σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνομαι ότι θέλω να ζητήσω μια ψυχολογική υποστήριξη γιατί τόσα χρόνια ζούσα σερ μία άρνηση και προσπαθούσα να το κρύψω. Όμως, είναι κάτι που το είδα και αυτές τις ημέρες ότι δεν το έχω ξεπεράσει και με επηρεάζει».

Πηγή: newsit.gr