Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε εστιατόριο με την σύζυγο του μετά τον σάλο – Ο κρυφός γάμος

Tlive

Που βρέθηκε, και με ποια παρέα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος;

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες καθώς δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό πρώην συντρόφου του, από προσωπικές ερωτικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεση της.

Μέσα από το Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης, ενημερωθήκα για την πρώτη δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε ο παρουσιαστής μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για αυτή την ενέργεια του η οποία και οδήγησε στην άμεση απομάκρυνση του από την τηλεοπτική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Ειδικότερα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέλεξε να βγει για μεσημεριανό φαγητό μαζί με την σύζυγο του σε γνωστή ταβέρνα στην Περέα. Δείχνει χαλαρός και ήρεμος παρά το γεγονός πως από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε εκτός τηλεόρασης και με σύσσωμη την κοινή γνώμη απέναντι του.

Η γυναίκα που κάθεται στο πλάι του παρουσιαστή, όπως βλέπουμε στις εικόνες, είναι η σύζυγος του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την οποία και παντρεύτηκαν πριν ενάμιση μήνα.

O Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε χωρίς να το γνωρίζει κανείς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tlive. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μαζί με τη σύζυγό του παντρεύτηκαν στην Αλόννησο. Στον κρυφό πολιτικό γάμο που τελέστηκε από τον δήμαρχο του νησιού, υπήρχαν δύο μάρτυρες, πολύ στενοί φίλοο του ζευγαριού.