Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν άνοιξε ποτέ το μαγαζί του στην Αλόννησο

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Τι δηλώνει κάτοικος του νησιού;

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μερικούς μήνες μετά την υπόθεση για τη διαρροή ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του, αν και ταξίδεψε στην Αλόννησο, εκεί όπου διατηρούσε κι ένα κατάστημα εστίασης, δεν το άνοιξε ποτέ. Όπως είπε στο Πρωινό η Κέλλυ Χεινοπώρου, η κοινωνία τον έχει καταδικάσει, γυρίζοντάς του την πλάτη.

Στα πλάνα που έπαιξαν στον ΑΝΤ1, το μαγαζί που έχει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ερμητικά κλειστό, ενώ το αυτοκίνητό τους είναι εγκαταλελειμμένο στο λιμάνι.

Τι δηλώνει κάτοικος του νησιού για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο;

«Το Πάσχα είχε έρθει μαζί με τη γυναίκα και τη μητέρα του. Η μητέρα του, επειδή χαίρει σεβασμού εδώ στο νησί, μάλλον είχε έρθει υποστηρικτικά για να μας «μαλακώσει» για όσα συνέβησαν, αλλά και πάλι έφαγε πόρτα από εμάς. Αν εξαιρέσεις έναν που του μίλησε και έκατσαν λίγα λεπτά να μάθε νέα του, όλοι οι υπόλοιποι συνειδητά αδιαφορήσαμε.

Ακόμα και ο κουμπάρος του, αυτός που τους πάντρεψε, έπεσε πάνω του και δεν του μίλησε. Φανταστείτε ότι όταν κάποιοι κόλλησαν αφίσες στο νησί κι έγραψαν συνθήματα, καταδικάζοντας τον Στάθη και τις πράξεις του, κάποιοι έσκασαν τα λάστιχα του κουμπάρου του».