Συνεχίζεται η ένταση γύρω από την υπόθεση του Στάθη Αγγελόπουλου, παρά τις πληροφορίες περί εξομάλυνσης των σχέσεων με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Κουτσανώνη, με τις δύο πλευρές να δίνουν διαφορετική εικόνα.
Όπως μετέφερε ο Αργύρης Ηλιάδης στο Buongiorno, η δίκη που επρόκειτο να διεξαχθεί χθες (1/4) αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2027 λόγω παρέλευσης ωραρίου, ενώ στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος υποστήριξε ότι η ένταση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έχει αρχίσει να εκτονώνεται. Ωστόσο, η εικόνα αυτή δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της πρώην συζύγου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Από αυτά που γνωρίζω, είναι πως όχι. Και μάλιστα γνωρίζω, από την ίδια, ότι υπήρχε κι άλλο ένα περιστατικό, το οποίο η ίδια κι αυτό το έχει καταγγείλει στην Αστυνομία. Δεν ξέρω γιατί ειπώθηκε το συγκεκριμένο, αλλά από αυτά που ξέρω από την ίδια είναι ότι όχι, δεν υπάρχει καμία εξομάλυνση, μακάρι να υπήρχε».
Ο ίδιος αποκάλυψε και νέο επεισόδιο μεταξύ τους: «Κοιτάξτε, επειδή ακόμα δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό, είναι ένα περιστατικό, όπου την συνάντησε κάπου τυχαία, υπήρχε ένας διαπληκτισμός και κάτι παραπάνω θα μπορούσα να πω. Όπου έχει πάει και έχει ήδη καταγγείλει το συγκεκριμένο περιστατικό. Προφανώς, προφανώς θα ασκηθεί και εκεί ποινική δίωξη».
Αναφερόμενος στην αναβολή της δίκης, ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε: «Εμείς, από την πλευρά μας, δεν είχαμε κανένα θέμα να γίνει το δικαστήριο. Πληροφορηθήκαμε τελευταία στιγμή, ότι ο κατηγορούμενος έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και θα ζητηθεί αναβολή. Ήτανε και το πινάκιο του δικαστηρίου πολύ μεγάλο, δηλαδή ήτανε πολύ δύσκολο να φτάσει η σειρά της συγκεκριμένης υπόθεσης να εκδικαστεί, με αποτέλεσμα αναβλήθηκε».
Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, εξακολουθούν να ισχύουν περιοριστικοί όροι: «Μέχρι τότε, βέβαια, υπάρχουν περιοριστικοί όροι να μην την πλησιάζει», κατέληξε.
Φωτογραφία: Eurokinissi
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ