Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Δικαίωση θα ήταν να γυρίσει πίσω ο Γιώργος»

Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ

"Δεν ξεχνιούνται αυτές οι στιγμές, είναι μέσα στη ζωή μας και μας σημαδεύουν" ομολογεί η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ

Με αφορμή τις δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του αδικοχαμένου συζύγου της, η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ μίλησε από καρδιάς στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA τη νύχτα του Σαββάτου. Η χήρα του αείμνηστου δημοσιογράφου επισήμανε πως είναι πεπεισμένη για την σύλληψη όλων των υπευθύνων για την δολοφονία.

Ειδικότερα, η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα δεν αποτελεί δικαίωση. Αποτελεί δικαίωση για την μνήμη του Γιώργου. Δικαίωση για μένα θα ήταν να γυρίσει ο Γιώργος πίσω που αυτό δεν γίνεται. Είχα τη διαβεβαίωση ότι η ομάδα δουλεύει τον φάκελο του Γιώργου και ήταν θέμα τιμής για αυτούς να πιαστούν οι δολοφόνοι του. Δεν θα έκλεινε ποτέ αυτός ο φάκελος εάν δεν βρισκόταν η λύση».

«Πιστεύω ότι, αφού ξεκίνησε, θα συλληφθούν όλοι. Είμαι πεπεισμένη για αυτό και πιστεύω στους Έλληνες αστυνομικούς όπως πίστευε και ο Γιώργος».

«Δεν ήρθε ποτέ εκείνη την ημέρα και κατάλαβα ότι κάτι είχε συμβεί με τον Γιώργο. Έτρεξα κάτω και τον είδα αιμόφερτο στο παρκάκι στο γνωστό σημείο. Δεν ξεχνιούνται αυτές οι στιγμές, είναι μέσα στη ζωή μας και μας σημαδεύουν» συμπλήρωσε, επίσης, η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ του Σαββάτου.