Σταμάτης Γαρδέλης: Κρατείται στο τμήμα του Αιγάλεω – «Μου άσκησαν βία οι αστυνομικοί»

Σταμάτης Γαρδέλης

«Με κρατάνε γιατί ζητάω να μάθω την αλήθεια και φαίνεται πως οι ερωτήσεις μου ενοχλούν πολύ», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Αιγάλεω βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε στο Πρωινό και διαμαρτυρήθηκε για την κράτησή του, εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Με κρατάνε γιατί ζητάω να μάθω την αλήθεια και φαίνεται πως οι ερωτήσεις μου ενοχλούν πολύ. Σήμερα είχα μια επιτροπή εξέτασης αντιρρήσεων δασικού χάρτη κι εγώ επιμένω να λέω ότι το οικόπεδό μου δεν είναι δασικό. Οι διπλανοί μου δεν είναι δασικοί και είμαι εγώ ο δασικός», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε στη συνέχεια: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά, με έχουν φτάσει στα όριά μου. Δεν ξέρω, καλύτερα εδώ μέσα στο κρατητήριο. Δεν μπορώ να ηρεμήσω, δεν θα με φιμώσετε με τίποτα. Ευτυχώς που έχω το κινητό και μιλάω. Μου έχουν πάρει όλη μου τη ζωή, την ενέργεια, τα λεφτά και θέλουν να μου πάρουν και το σπίτι.  Με έσπρωξαν στο ψυχιατρείο όλα αυτά τα πράγματα. Έχω φτάσει να χρωστάω 100 χιλιάδες στην εφορία, σε ένα οικόπεδο που αγόρασα και το τακτοποίησα».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε επίσης: Έχω χάσει τον ύπνο μου, έφτασα να έχω αυτοκτονικές τάσεις. Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε την κράτησή μου, ενώ εγώ επέμενα να δικαστώ σήμερα. Δεν παρακαλάω κανέναν, ούτε δικηγόρους έχω. Περιμένω την απόφαση του εισαγγελέα για να δικαστώ αύριο. Μου στραμπούληξαν και το χέρι οι αστυνομικοί, χτυπήστε μας κιόλας από πάνω, δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια; Ποιον έκλεψα; Ποιον έχω αδικήσει; Μου άσκησαν βία οι αστυνομικοί».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αναγκάστηκε να διακόψει τη συνομιλία γιατί θα του έπαιρναν το κινητό: «Τώρα πρέπει να μου πάρουν το κινητό. Είσαι ο τελευταίος που μιλάω, θα μου πάρουν το κινητό».